foto

Alice Garner

  • nar. 1969

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Jack & Lily
2006 Jindabyne
1999 Strange Planet
1996 Láska a jiné katastrofy
1995 Maidenhead
1994 Miss Taurus
1993 The Nostradamus Kid
1989 Lover Boy
1982 Monkey Grip

TV seriály

2002 Short Cuts (TV seriál)
2001 Náš tajný život (TV seriál)
Shock Jock (TV seriál)
1998 Změna je život (TV seriál)
1990 Embassy (TV seriál)
1986 The Flying Doctors (TV seriál)

Dokumentární

2012 Utopia Girls (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky