foto

Christine Moore

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Gretchen
1997 Sakura taisen óka kenran
1995 Life 101
1994 Jasné nebezpečí
1991 Empire City (TV film)
1990 Detektiv Janek: Vražda v černobílém (TV film)
Johnny Ryan (TV film)
Vražedné sekundy
1989 Prime Evil
Thrilled to Death
1988 Alexa
Helgerån
Lurkers

TV seriály

2002 GetBackers: Dakkan'ja (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)
1989 Dream Street (TV seriál)
1988 Superboy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace