foto

Kelly Jo Minter

  • nar. 24.9.1966 (54 let)
    North Trenton, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Tapped Out
2001 Neznámá za mřížemi (TV film)
1997 Mrtví muži netančí
1996 Tvář (TV film)
Zločin z vášně
1994 Cosmic Slop (TV film)
1993 Sunset Grill
1992 Vražda bez motivu (TV film)
1991 Doktor Hollywood
Lidé pod schody
Popkorn
Říše drog
1990 House party
1989 Cat Chaser
Noční můra v Elm Street 5: Dítě snu
1988 Miracle Mile
Sharing Richard (TV film)
1987 Letní škola
Ztracení chlapci
Ředitel školy
1986 Charley Hannah (TV film)
1985 Badge of the Assassin (TV film)
Maska
1984 Be Somebody or Be Somebody's Fool!
Pilot, The (TV film)

TV seriály

2005 Zoey 101 (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
1996 Pohotovost (TV seriál)
Vítáme miminko (S02E15)
1992 Martin (TV seriál)
1991 Sibs (TV seriál)
1990 Dvanáctý kanál (TV seriál)
1989 Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1987 A Different World (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

2019 Horror Noire: A History of Black Horror
2018 FredHeads: The Documentary

Host

TV pořady

2002 SoapTalk (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky