foto

Will Quadflieg

  • nar. 15.9.1914
    Oberhausen, Německá říše
  • zem. 27.11.2003 (89 let)
    Osterholz-Scharmbeck, Niedersachsen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Der Gute Merbach (TV film)
Die Wildente (TV film)
1986 Die Reise
1984 Michael Kramer (TV film)
1983 Jedermann (TV film)
1981 Dantons Tod
1980 Mann von gestern, Ein (TV film)
1979 Kümmert euch nicht um Sokrates (TV film)
1977 Ratten, Die (TV film)
1976 Als wär's ein Stück von mir (TV film)
Menschenfeind, Der (TV film)
1973 Sieger von Tambo, Der (TV film)
1971 Onkel Wanja - Bilder aus dem Landleben (TV film)
Stern geht auf aus Jaakob, Ein (TV film)
1970 Täter auf der Spur - Puppen reden nicht, Dem (TV film)
1969 Gläubiger (TV film)
Kamasutra - Vollendung der Liebe
Totentanz (TV film)
1966 Fliegen, Die (TV film)
1964 Kammersänger, Der (TV film)
1962 Annoncentheater - Ein Abendprogramm des deutschen Fernsehens im Jahre 1776 (TV film)
1961 Rosmersholm (TV film)
1960 Faust
Monat auf dem Lande, Ein (TV film)
1958 Jedermann (TV film)
1955 Lola Montès
San Salvatore
1953 Moselfahrt aus Liebeskummer
Vergiß die Liebe nicht
1952 Die Försterchristl
1951 Das ewige Spiel
Schwarze Augen
Tödlichen Träume, Die
1950 Die Lüge
1945 Solistin Anna Alt
1944 Die Zaubergeige
Filharmonie
1942 GPU
Schicksal
Velký stín
1941 Mein Leben für Irland
1940 Kora Terry
Srdce královny
1938 Der Maulkorb

TV seriály

1993 Große Bellheim, Der (TV seriál)
1975 Der Kommissar (TV seriál)
Warum es ein Fehler war, Beckmann zu erschießen (E85)
1974 Derrick (TV seriál)

Dokumentární

2013 George (TV film) - a.z.
1999 Musica - Dr. Robert Schumann, Teufelsromantiker (TV film)
1968 Salzburger Festspielsommer (TV seriál)

Režijní filmografie

Host

TV pořady

2003 Unsere Besten (TV pořad)
1984 Theater Talk (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky