foto

Ailsa Marshall

  • nar. 14.5.1978 (39 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Povinnost a čest
2008 Bez úniku
2007 Richard III

TV seriály

2009 Zapomenutí (TV seriál)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
2007 Dirt (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Stěhování (S02E18)
2004 Vincentův svět (TV seriál)
2000 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace