foto

Angela Gossow

  • nar. 5.11.1974 (43 let)
    Kolín nad Rýnem, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2006 Metalocalypse (TV seriál)

Dokumentární

2014 Free For All
2008 Arch Enemy - Tyrants Of The Rising Sun (Live In Japan) (koncert)
2006 Arch Enemy: Live Apocalypse (koncert)
2005 Metal & metalisté

Hudební videoklipy

2012 Arch Enemy - Cruelty Without Beauty (hudební videoklip)
Arch Enemy - Under Black Flags We March (hudební videoklip)
2007 Arch Enemy - Revolution Begins (hudební videoklip)
2003 Arch Enemy - We Will Rise (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace