foto

Jelena Morozova

  • nar. 15.5.1973 (47 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Byvšaja
2018 Kislota
2017 Měšok bez dna
Nasťa
2016 Moja revoljucija
Razbudi meňa
2013 Žízeň
2012 Golfský proud pod ledovou horou
Ja budu rjadom
2011 Dům větru
2009 Coco Chanel & Igor Stravinsky
Hysterical Psycho
Obitajemyj ostrov. Schvatka
Obstojatělstva
2008 Kalejdoskop
Tajemný ostrov
Četyre vozrasta ljubvi
2007 Mjortvyje dočeri
2006 V roli oběti
2004 Mars
2000 Deník jeho ženy
1988 Pusť ja umru, Gospodi...
1984 Etot fantastičeskij mir. Vypusk 8 (TV film)
1983 Pristupiť k likvidacii
1982 Ruki vvěrch!
1981 Prodannyj smech (TV film)
1980 Petrovka 38

TV seriály

2019 BiCheppi (TV seriál)
Tajna posledněj glavy (TV seriál)
2018 Chor (TV seriál)
Doktor Preobraženskij (TV seriál)
Sinička (TV seriál)
2017 Doktor Richter (TV seriál)
Salsa (TV seriál)
2016 Otěl Eleon (TV seriál)
2015 Anna (TV seriál)
Krasnaja koroleva (TV seriál)
2012 MUR (TV seriál)
2011 SK (TV seriál)
2010 Šachta (TV seriál)
Istok (E16)
Variant "Omega" (E15)
Puť k spaseniju (E14)
další epizody (16)
2009 Barvicha (TV seriál)
2006 Psevdonim "Albaněc" (TV seriál)
2004 Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)
Tajnyj znak 3. Formula sčasťa (TV seriál)
2001 Rostov-papa (TV seriál)
1999 Kamenskaja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky