foto

Laura Henry

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Milostná dobrodružství aneb Manželské prázdniny
1985 Hearst a Daviesová (TV film)
1984 Božská těla

TV seriály

2007 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Shoda náhod (S04E08)
Naděje je věčná (S04E05)
2005 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Upřímně, šíleně, hluboce (S02E07)
2003 Západní křídlo (TV seriál)
The California 47th (S04E16)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Three (S01E03)
Západní křídlo (TV seriál)
The White House Pro-Am (S01E17)
1995 Pohotovost (TV seriál)
Plus dítě rovná se dvě (S02E05)
1985 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
Marionettes, Inc. (S01E01)

Režijní filmografie

Filmy

2010 Do Not Disturb

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky