foto

Benny Goodman

  • nar. 30.5.1909
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 13.6.1986 (77 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 My Music: The Big Band Years - a.z.
1948 Zrodila se píseň
1946 Make Mine Music
1944 Shining Future, The
Sweet and Low-Down
1943 Stage Door Canteen
The Gang's All Here
The Powers Girl
1942 Synkopy
1941 Birth of the Blues
1938 Hollywood Hotel
1936 The Big Broadcast of 1937

TV seriály

1957 African Patrol (TV seriál)
The DuPont Show of the Month (TV seriál)
1954 Caesar's Hour (TV seriál)
1952 The Jackie Gleason Show (TV seriál)
1950 Star Time (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

Dokumentární

2010 Io sono Tony Scott, ovvero come l'Italia fece fuori il più grande clarinettista del jazz - a.z.
2000 Sid Caesar Collection: The Magic of Live TV, The
1999 Century: America's Time, The (TV seriál)
1985 American Masters (TV seriál)
1983 Åke Hasselgård story
1975 Brother, Can You Spare a Dime?
1944 Road to Victory
1943 Upbeat in Music
1938 For Auld Lang Syne

TV pořady

1982 Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts, The (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
1972 Grand échiquier, Le (TV pořad)
1971 Great Performances (TV pořad)
This Is Your Life (TV pořad)
1969 The David Frost Show (TV pořad)
1963 The Danny Kaye Show (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1959 The Bell Telephone Hour (TV pořad)
1958 The Garry Moore Show (TV pořad)
1957 The Big Record (TV pořad)
1956 The Dinah Shore Chevy Show (TV pořad)
The Steve Allen Show (TV pořad)
Washington Square (TV pořad)
1953 Person to Person (TV pořad)
1950 What's My Line? (TV pořad)
1948 The Perry Como Show (TV pořad)
Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace