foto

Júiči Abe

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Nou Shou Sakuretsu Girl
2014 Kabadieen! Gekitotsu Dokuro Koko hen
2013 Ultraman Ginga: A Movie Special
2011 Okusama wa 18 sai (TV film)
Urutoraman Zero Gaiden: Kirā za Bītosutā
2010 Urutoraman zero THE mubi cho kessen! Beriaru ginga teikoku
2007 Gyokuran (TV film)
2006 Tennis no ódži-sama
2001 Gundam Evolve

TV seriály

2018 Icumademo široi hane (TV seriál)
2017 Jasuragi no sato (TV seriál)
Sakura no ojakodon (TV seriál)
2016 Urutoraman Ôbu (TV seriál)
2015 Platinum Age (TV seriál)
Ultraman X (TV seriál)
2013 Ultraman Ginga (TV seriál)
2010 Asu no hikari o cukame (TV seriál)
2008 Guren Onna (TV seriál)
Seigi no mikata (TV seriál)
Urutora Gyarakushī Daikaijū Batoru Nebā Endingu Odessei (TV seriál)
2006 Busu no Hitomi ni Koishiteru (TV seriál)
PS Rashoumon (TV seriál)
2005 Dekabeya (TV seriál)
Kikujiro to Saki 2 (TV seriál)
2004 Urutoraman Nekusasu (TV seriál)
2003 Kikujiro and Saki (TV seriál)
2002 Tókjó niwacuki ikkodate (TV seriál)
2001 Hyoten 2001 (TV seriál)
Šiawase só no Okodžo-san (TV seriál)
1995 Kinjirareta Asobi (TV seriál)
1993 Nichiyo wa Dame yo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky