foto

Aarne Laine

  • nar. 15.3.1916
    Iisalmi, Finské velkoknížectví, Ruské impérium
  • zem. 5.12.1990 (74 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Akallinen mies
1983 Akaton mies
1982 Kolmetoista mehiläistä (TV film)
1981 Soitannollinen ilta Viipurissa 1918 (TV film)
1977 Isältä pojalle (TV film)
1976 Důvěra
1974 Tavallinen Impi (TV film)
1973 Meiltähän tämä käy
Pohjantähti
1971 Teatterituokio: Hautajaiset (TV film)
1970 Titus Andronicus (TV film)
Virrensiru (TV film)
1968 Täällä Pohjantähden alla
1964 Ei koskaan pilanpäin (TV film)
1963 Jengi
Totuus on armoton
Turkasen tenava!
1962 Hän varasti elämän
Naiset, jotka minulle annoit
Pikku Suorasuu
Pinsiön parooni
Älä nuolase...
1961 Miljoonavaillinki
Oksat pois..!
1960 Kankkulan kaivolla
Myöhästynyt hääyö
Opettajatar seikkailee
Pekka ja Pätkä neekereinä
Skandaali tyttökoulussa
1959 Ei ruumiita makuuhuoneeseen
Kovaa peliä Pohjolassa
Pekka ja Pätkä mestarimaalareina
Taas tapaamme Suomisen perheen
Vatsa sisään, rinta ulos!
1958 Sven Tuuva
1957 Musta rakkaus
Niskavuori taistelee
1955 Miksei isä tule kotiin jo...
Neznámý voják
Pekka ja Pätkä puistotäteinä
Rakas lurjus
1954 Kaksi vanhaa tukkijätkää
Kunnioittaen
Niskavuoren Aarne
1953 Jälkeen syntiinlankeemuksen
Pekka Puupää kesälaitumilla
Varsovan laulu
1952 Kuollut mies kummittelee
Lännen lokarin veli
Mitäs me taiteilijat
Niskavuoren Heta
On lautalla pienoinen kahvila
Suomalaistyttöjä Tukholmassa
Yhden yön hinta
1951 Rovaniemen markkinoilla
Vihaan sinua - rakas
Ylijäämänainen
1950 Hallin Janne
Isäpappa ja keltanokka
Katarina kaunis leski
Köyhä laulaja
Rakkaus on nopeampi Piiroisen pässiäkin
Ratavartijan kaunis Inkeri
Tanssi yli hautojen
Tapahtui kaukana
1949 Aaltoska orkaniseeraa
Katupeilin takana
Orpopojan valssi
Pontevat pommaripojat
Prinsessa Ruusunen
Professori Masa
Rosvo Roope
Ruma Elsa
1948 Irmeli, seitsentoistavuotias
Kalle Aaltosen morsian
Laitakaupungin laulu
Laulava sydän
Onnen-Pekka
1947 Pikku-Matti maailmalla
1946 Kirkastuva sävel

TV seriály

1989 Akallinen mies (TV seriál)
1984 Kehä kolmosen tällä puolen (TV seriál)
1983 Akaton mies (TV seriál)
1981 Kukkivat roudan maat (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
1976 Sosiaalityöntekijä Virtanen (TV seriál)
1971 Mummoni ja Mannerheim (TV seriál)
1970 Veijo Meren tarinoita (TV seriál)
1966 Tarinatalo (TV seriál)
1964 Tuulensuun tuvassa (TV seriál)

Dokumentární

2006 Edvin Laine (TV film) - a.z.

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky