foto

Leo Jokela

  • nar. 24.1.1927
    Hausjärvi, Finsko
  • zem. 11.5.1975 (48 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 Reviisori (TV film)
1974 Robin Hood ja hänen iloiset vekkulinsa Sherwoodin pusikoissa (TV film)
Viu-hah hah-taja
Yksipäinen köysi (TV film)
1973 Železnice (TV film)
1971 Kahdeksas veljes
Saatanan radikaalit
1970 Ilokylän hammaslääkäriseikkailu (TV film)
Speedy Gonzales - noin 7 veljeksen poika
1969 Leikkikalugangsteri
Näköradiomiehen ihmeelliset siekailut
Viisitoista narua rahaa (TV film)
Vodkaa, komisario Palmu
1968 Haamuhallitus (TV film)
Herr Sjöbergs sommardag
Jännitysnäytelmä: Leikki tulella (TV film)
Noin 7 veljestä
Onninen
Vain neljä kertaa
1967 Koska meillä on... (TV film)
Pähkähullu Suomi
Sodan ja rauhan äänet (TV film)
1966 Johan nyt on markkinat!
Rakkaus alkaa aamuyöstä
1965 Dyskolos eli ihmisvihaaja (TV film)
Kohtaaminen (TV film)
Laululintunen (TV film)
1964 Ei koskaan pilanpäin (TV film)
Maalareilla ei ole muistoja (TV film)
1963 Lepakko (TV film)
Maan parhaat (TV film)
Murha kantapöydässä (TV film)
Omena putoaa (TV film)
Turkasen tenava!
Varas (TV film)
Villin Pohjolan kulta
1962 Pikku pyhimys (TV film)
Sirpaleita (TV film)
Taape tähtenä
Tähdet kertovat, komisario Palmu
Vaarallista vapautta
Yö vai päivä
Älä nuolase...
1961 Kaasua, komisario Palmu!
Kalle Aaltosen morsian (TV film)
Kertokaa se hänelle...
Kihlaus (TV film)
Kultainen vasikka
Minkkiturkki
Oksat pois..!
Olin nahjuksen vaimo
Paljon melua tyhjästä (TV film)
Pikku Pietarin piha
Toivelauluja
Tyttö ja hattu
Tähtisumua
1960 Autotytöt
Eurydike (TV film)
Iloinen Linnanmäki
Isaskar Keturin ihmeelliset seikkailut
Jeppe Niilonpoika eli Talonpojan ihmeelliset seikkailut (TV film)
Kaks' tavallista Lahtista
Kankkulan kaivolla
Molskis, sanoi Eemeli, molskis!
Omyl komisaře Palmua
Opettajatar seikkailee
Pekka ja Pätkä neekereinä
Vaimoni ja me (TV film)
1959 Ei ruumiita makuuhuoneeseen
Iskelmäketju
Iskelmäkuvia
Kovaa peliä Pohjolassa
Lasisydän
Pekka ja Pätkä mestarimaalareina
Punainen viiva
1958 Asessorin naishuolet
Kulkurin masurkka
Paksunahka
Pieni luutatyttö
Sotapojan heilat
Sven Tuuva
1957 Kuriton sukupolvi
Syntipukki
Taas tyttö kadoksissa!
Vääpelin kauhu
1956 Elokuu
Lain mukaan
Něco v člověku
Rintamalotta
Tyttö lähtee kasarmiin
1955 Kdo je bez viny
Miksei isä tule kotiin jo...
Sankarialokas
Säkkijärven polkka
Tähtisilmä
Villi Pohjola
1954 Herra Helsinki
Hilman päivät
Kovanaama
Laivan kannella
Laivaston monnit maissa
Leena
Näkemiin Helena
Olemme kaikki syyllisiä
Putkinotko
Sininen viikko
1953 Alaston malli karkuteillä
Kuningas kulkureitten
1952 Noita palaa elämään
1951 Lakeuksien lukko
Tukkijoella
1950 Köyhä laulaja
Maija löytää sävelen
1949 Aaltoska orkaniseeraa
Kanavan laidalla
Orpopojan valssi
Professori Masa
Serenaadiluutnantti
1948 Kalle Aaltosen morsian

TV seriály

1972 Potilas X (TV seriál)
1971 Eeva (TV seriál)
Mummoni ja Mannerheim (TV seriál)
1969 Kesälomalaiset (TV seriál)
1967 Hulukkoset (TV seriál)
Kunnon sotamies Svejkin seikkailuja (TV seriál)
1966 Hanski (TV seriál)
1965 Sisarukset (TV seriál)
1964 Pekka Lipposen seikkailut (TV seriál)
1963 Me Tammelat (TV seriál)
Syntipukki (TV seriál)
1962 Kaverukset (TV seriál)
1961 Matti ja Leena (TV seriál)
1959 Kaappi (TV seriál)
Leikkimurha (TV seriál)

Dokumentární

2014 Nyt uutta Suomessa! - Suomalaisen mainonnan historia (TV seriál) - a.z.
1997 Nyrkin ja hellan välissä - a.z.
1966 Joutukaa sielut (TV film)
1962 Jokapäiväistä leipäämme
1959 Koulutietä kotitoimiin
1954 Kauneuden kuvastin II

Host

TV pořady

1968 Spede show (TV pořad)
1967 Ismo ystävineen (TV pořad)
Jatkoaika (TV pořad)
1966 Elävät kuvat (TV pořad)
Kuten haluatte (TV pořad)
1965 Ilmasilta (TV pořad)
Pohjalainen rapsodia (TV pořad)
Tammikuun rapsodia (TV pořad)
1964 Jouluvene - tähtiparaati (TV pořad)
1963 Kuusen juurella (TV pořad)
1962 Risteysasemalla (TV pořad)
1961 Iskelmäkaruselli (TV pořad)
Yövartija (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace