foto

Jeremy Dunn

  • nar. 18.6.1979 (40 let)
    Honolulu, Hawaii, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Divorce Invitation
Lackey, The
2006 Město mrtvých
Survivor, The
2004 Bloodletting, The
2003 Hotel (TV film)
2001 Dannyho parťáci
2000 Pošli to dál

TV seriály

2011 Supah Ninjas (TV seriál)
2009 Dark Blue (TV seriál)
August (S01E05)
2003 Odložené případy (TV seriál)
Když hradba povolí (S01E01)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
Tragická madona (S01E05)
2001 Spy TV (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Důkazy nelžou (S01E01)
Lovkyně (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky