Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva zněpřítelené gangy poznají, kdo je jejich skutečný nepřítel – banda potulných zombie

Dva znepřítelené gangy v Los Angeles stojí proti sobě v klasické Mexické remíze. Navíc venku čekají v dodávce policisté, kteří se je chystají rozprášit. Z čistého nebe však začnou padat meteority, které z nedaleké skupinky bezdomovců udělají díky svým mystickým elementům bandu krvelačných zombie. Pro oba gangy i policisty žačíná boj na život a na smrt, když se z doutnajícího kráteru začnou plazit první zombie a začnou jim servírovat jejich porci bolesti a utrpení. Město mrtvých je perfektním dílem režiséra Duana Stinnetta, který se podílel jako art director na klasických zombie video hrách jako je “Warcraft”, “Starcraft” a “Diablo”. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (50)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Město mrtvých je filmové "céčko" jak vyšité.Přehrávající herci,nablblé dialogy,tupý příběh,mizrné efekty...ale na rozdíl od jiných jsem k tomuto "braku" tak nějak přilnul.Přes všechny svá nesporná negativa má totiž Město mrtvých i svůj spád,styl a atmosféru a snad i špetku originality.Všechno samozřejmě v rámci možností filmařů,ale jako plus to nemohu opomenout.Pár scén bych dokonce označil za skvělé,ale zvlášť ke konci filmu ději výrazně dochází dech a už očividně díky velmi malému rozpočtu přešlapuje na místě.Jinak nad logikou děje a činů zúčastněných se nesmí divák ani na vteřinu pozastavit,jinak by vypínal již po první minutě,ale jako krvavější "odpadlík" si své diváky najít může. ()

elisabetha odpad!

všechny recenze uživatele

Hned po prvních deseti minutách jsem začala přeskakovat scény. Jestli tohle měl být horor, tak já nevim-podle mě to byla dost nepovedená komedie. Nechápala jsem plynutí děje(možná to taky bylo tím, že jsem to tedy přeskakovala...:)) a jestli si myslí, že mě bude bavit jakýkoliv film, který je v žánru horor, lezou tam zombie, bojují tam gangy a je všude hromada slizu, tak jsou na omylu. ODPAD!!!! ()

Reklama

jefff 

všechny recenze uživatele

Ještě jsem film nedokoukal a ani nevim jestli se mi to někdy povede, ale přesto chci film okomentovat už teď. Je to šílená defektní kravina s totálními neherci a zfetovaným rejžou za kamerou. Tenhle "horror" nemá hlavu ani patu, je zábavný jak čučení do zdi a chytrost příběhu je dáááleko pod bodem mrazu. Blbost nad blbost, ztráta peněz i času...jedna hvězda za roztrhanou ženskou v autě a vcelku pěkné herečky. ()

Alouette 

všechny recenze uživatele

Tohle je asi nejlepší z nejhorších hororů, co tu jsou. Ve filmu je asi všechno špatně, co může být. Zombíci coby nakažení houmlesáci, to ne. Jejich atakování nebohých přeživších a chování obětí je k smíchu. Celkově jednání a chování všech protagonistů je na pěst... Asi bych mohl jmenovat mraky věcí, co se mi na filmu nelíbilo. Ale nejspíš jsem byl při sledování filmu v celkově dobrém rozpoložení, takže jsem dokoukal do konce a občas něco pozitivního problesklo. ** jsou hodně slabé, ale jsou i větší propadáky než toto. ()

Easykk odpad!

všechny recenze uživatele

Ani jeden zombík nebyl tak nechutně odulej a olezlej jako celej tenhle snímek. Postavy byly rovněž na úrovni IQ rozšláplé tykve a většinu času čuměly jak prdel z křoví a jednaly jak Tyranosaurus na pikniku. No horor jak vyšitej. Jediné co se mi líbí je, jak nám z toho plakátu hezky mává ruka z ODPADní jámy. Mávám jí také a fílm s veškerým gustem zahazuji, nasedám zničeně do auta a přejíždím ho vytrvale tam a zpět dokud mi nedojde benzín - je to ostatně zábavnější než sledovat tenhle výtvor. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Název na DVD byl změněn na Gangs of the Dead. (Cheeker)

Reklama

Reklama