foto

Mireia Ros

  • nar. 1956
    Barcelona, Cataluña, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2009 Wendy placa 20957 (TV film)
2006 Triunfo, El
2000 El zoo d'en Pitus (TV film)
1996 Moños, La

TV seriály

1999 Sota el signe de... (TV seriál)

Dokumentární

2010 Barcelona, abans que el temps ho esborri

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Triunfo, El
2000 El zoo d'en Pitus (TV film)
1996 Moños, La

Host

TV pořady

1984 Cinema 3 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky