foto

Valentin Gaft

  • nar. 2.9.1935 (85 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Četvertyj
2015 Mlečnyj puť
2014 Tyghyryqtan zhol tapqan
2013 Jolki 3
Käshbasshy zholy
2012 Ot vinta 3D
2010 Unaveni sluncem 2: Odpor
2009 Kletba kouzelného kamene
2007 Dvanáct
Karnavalnaja noč 2, ili 50 let spusťa
Leningrad
2003 Sněžnaja ljubov, ili Son v zimnjuju noč (TV film)
2000 Puberta
Staryje kljači
1999 Něbo v almazach
1997 Sirota kazanskaja
Tajna Marčello
1996 Karera Arturo Ui
1994 Ja svoboděn, ja ničej
Master i Margarita
1993 Choču v Ameriku
1992 A znovu a znovu!
1991 Nočnyje zabavy
Vzhůru k nebesům
Ztracený na Sibiři
Террористка
1990 Futbolist
Самоубийца
1989 Baltazarova hostina aneb Noc se Stalinem
Vizit damy (TV film)
Село Степанчиково и его обитатели (TV film)
1988 Aelita, ně pristavaj k mužčinam!
Dorogoje udovolstvije
Vory v zakoně
1987 Zapomenutá melodie pro flétnu
Время летать
1986 Fuete
Moy nezhno lyubimyy detektiv (TV film)
Po glavnoj ulice s orkestrom
Год телёнка
Путешествие мсье Перришона
1985 Kontrakt veka
Pro kota... (TV film)
1984 Vosem dněj naděždy
1982 Celnice
Ezop (TV film)
Jesli vrag ně sdajotsja...
Pochožděnija grafa Nevzorova
Čaroděi (TV film)
Гонки по вертикали (TV film)
Суббота и воскресенье (TV film)
1981 Pjos v sapogach
1980 O bednom gusare zamolvitě slovo (TV film)
Tri goda (TV film)
Černá slepice
1979 Den nekončí večerem
Garáž
Kentauři
Mužčiny i ženščiny
Tsirkachonok
1978 Koroli i kapusta
1977 Děvočka, chočeš snimaťsja v kino?
Iz zapisok Lopakhina (TV film)
Pokušení
Schvatka v purge
Почти смешная история (TV film)
1976 Dněvnoj pojezd (TV film)
Ivan a Marie
P.T. cestující veřejnost (TV film)
Pověsť o neizvestnom akťore
Бешеное золото
1975 Zdravstvujtě, ja vaša ťoťa! (TV film)
1974 Copatý zázrak
Má láska
Zhrebiy
Бесприданница (TV film)
Таня (TV film)
1973 Cement (TV film)
1971 Povolte start!
Člověk z druhé strany
Ночь на 14-й параллели
1970 Doroga na Rjubecal
Rodinné štěstí
Zrodila se láska
1969 Zhdi menya, Anna
1968 Kalif-Aist (TV film)
Noveňkaja
1967 Pěrvyj kurjer
1965 My, russkij narod
1958 V ohni a bouři
1956 Vražda v Dantově ulici

TV seriály

2013 Studija 17 (TV seriál)
2011 Žizň i priključenija Miški Japončika (TV seriál)
2009 Osennije cvety (TV seriál)
2006 Děvjať něizvěstnych (TV seriál)
2005 Mistr a Markétka (TV seriál)
2002 Po tu storonu volkov (TV seriál)
1991 Le flic de Moscou (TV seriál)
1988 Žizň Klima Samgina (TV seriál)
1987 Vizit k Minotavru (TV seriál)
1979 Segodňa i zavtra (TV seriál)
1975 На всю оставшуюся жизнь (TV seriál)
1973 Sedmnáct zastavení jara (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Večernij Urgant (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky