foto

Valentin Gaft

  • nar. 2.9.1935 (83 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Četvertyj
2015 Mlečnyj puť
2013 Jolki 3
2012 Ot vinta 3D
2010 Unaveni sluncem 2: Odpor
2009 Kletba kouzelného kamene
2007 Dvanáct
Karnavalnaja noč 2, ili 50 let spusťa
Leningrad
2003 Sněžnaja ljubov, ili Son v zimnjuju noč (TV film)
2000 Puberta
Staryje kljači
1999 Něbo v almazach
1997 Sirota kazanskaja
Tajna Marčello
1996 Karera Arturo Ui
1994 Ja svoboděn, ja ničej
Master i Margarita
1993 Choču v Ameriku
1992 A znovu a znovu!
1991 Nočnyje zabavy
Něbesa obětovannyje
Terroristka
Ztracený na Sibiři
1990 Futbolist
Samoubijca
1989 Baltazarova hostina aneb Noc se Stalinem
Selo Stepančikovo i jego obitateli (TV film)
Vizit damy (TV film)
1988 Aelita, ně pristavaj k mužčinam!
Dorogoje udovolstvije
Vory v zakoně
Zapomenutá melodie pro flétnu
1987 Vremja letať
1986 Fuete
God těljonka
Moy nezhno lyubimyy detektiv (TV film)
Po glavnoj ulice s orkestrom
Putěšestvije gospodina Perrišona
1985 Kontrakt veka
Pro kota... (TV film)
1984 Vosem dněj naděždy
1982 Celnice
Ezop (TV film)
Gonki po vertikali (TV film)
Jesli vrag ně sdajotsja...
Pochožděnija grafa Nevzorova
Subbota i voskreseně (TV film)
Čaroději (TV film)
1981 Pjos v sapogach
1980 O bednom gusare zamolvite slovo (TV film)
Tri goda (TV film)
Černá slepice
1979 Cirkačonok
Den nekončí večerem
Garáž
Kentauři
Mužčiny i ženščiny
1978 Koroli i kapusta
1977 Holčičko, chceš hrát ve filmu?
Iz zapisok Lopakhina (TV film)
Pokušení
Počti smešnaja istorija (TV film)
Schvatka v purge
1976 Bešenoje zoloto
Dněvnoj pojezd (TV film)
Ivan a Marie
Pověsť o neizvestnom akťore
1975 Zdravstvujtě, ja vaša ťoťa! (TV film)
1974 Bespridannica (TV film)
Copatý zázrak
Má láska
Tanja (TV film)
Žrebij
1973 Cement (TV film)
1971 Noč na 14-j paralleli
Povolte start!
Člověk z druhé strany
1970 Doroga na Rjubecal
Rodinné štěstí
Zrodila se láska
1969 Ždi meňa, Anna
1968 Kalif-Aist (TV film)
Noveňkaja
1967 Pěrvyj kurjer
1965 My, russkij narod
1958 V ohni a bouři
1956 Vražda v Dantově ulici

TV seriály

2013 Studija 17 (TV seriál)
2011 Žizň i priključenija Miški Japončika (TV seriál)
2009 Osennije cvety (TV seriál)
2006 Děvjať něizvěstnych (TV seriál)
2005 Mistr a Markétka (TV seriál)
2002 Po tu storonu volkov (TV seriál)
1991 Le flic de Moscou (TV seriál)
1988 Žizň Klima Samgina (TV seriál)
1987 Vizit k Minotavru (TV seriál)
1979 Segodňa i zavtra (TV seriál)
1975 Na vsju ostavšujusja žizň... (TV seriál)
1973 Sedmnáct zastavení jara (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Večernij Urgant (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace