foto

Dietrich Haugk

  • nar. 12.5.1925
    Ellrich, Německá říše
  • zem. 28.6.2015 (90 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2000 Lebenslügen (TV film)
1997 Konec manželství (TV film)
1996 Männer vom K3 - Tomskys letzte Reise, Die (TV film)
1993 Die Elefantenbraut (TV film)
Männer vom K3 - Made in Hongkong, Die (TV film)
1992 Männer vom K3 - Halali für einen Jagdfreund, Die (TV film)
1991 Die Männer vom K3 - Der Vollmondmörder (TV film)
Rothenbaumchaussee (TV film)
1989 Radiofieber (TV film)
1988 Männer vom K3 - Schützenfest, Die (TV film)
1986 Fräulein von damals, Die (TV film)
Tatort - Tod auf Eis (TV film)
1984 Der Alte: Brennweite Tausend (TV film)
Tod eines Schaustellers
1980 Vor Sonnenuntergang (TV film)
1979 Tatort - Der King (TV film)
1978 Boeing Boeing (TV film)
1975 Konzert, Das (TV film)
1974 Wienerinnen (TV film)
1973 Sieger von Tambo, Der (TV film)
1971 Die Zeit schreit nach Satire (TV film)
1970 Am Ziel aller Träume (TV film)
Die 13 Monate (TV film)
1969 Asche des Sieges (TV film)
1968 Der Monat der fallenden Blätter (TV film)
Kriminalmuseum - Das Goldstück (TV film)
1967 Der Trinker (TV film)
1966 Adrian, der Tulpendieb
Der geborgte Weihnachtsbaum (TV film)
Destry reitet wieder (TV film)
Die venezianischen Zwillinge (divadelní záznam)
Ich war Schlemihl (TV film)
Richter von London, Der (TV film)
1965 Die Häuser des Herrn Sartorius (TV film)
1964 Erzähl mir nichts
General Frédéric (TV film)
Georges Dandin (TV film)
Unsere deutschen Kleinstädter (TV film)
1963 Amphitryon 38 (TV film)
Die Rache des Jebal Deeks (TV film)
Man kann nie wissen (TV film)
Mirandolina (TV film)
1961 Ländliche Werbung (TV film)
1960 Agatha, laß das Morden sein!
Heldinnen

TV seriály

1998 Siska (TV seriál)
1996 Die Geliebte (TV seriál)
1993 Harry & Sunny (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1983 Goldenen Schuhe, Die (TV seriál)
1982 Gastspieldirektion Gold (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1972 Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2004 Eine zweimalige Frau (TV film)
1989 Radiofieber (TV film)

TV seriály

1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1978 Boeing Boeing (TV film)
1975 Konzert, Das (TV film) - původní scénář
1966 Adrian, der Tulpendieb
1964 Erzähl mir nichts
Georges Dandin (TV film)
Unsere deutschen Kleinstädter (TV film)
1961 Ländliche Werbung (TV film) - původní scénář
1960 Agatha, laß das Morden sein!

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace