foto

Crissy Rock

  • nar. 13.9.1958 (62 let)
    Liverpool, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Angel
2012 Acceptance
2009 Boy Called Dad, A
2008 Act of Grace
The Commander: Abduction (TV film)
1999 2000 Today (TV film)
Butterfly Collectors (TV film)
Dockers (TV film)
1997 Under the Skin
1996 Drzé holky (TV film)
1994 Ladybird Ladybird

TV seriály

2009 Benidorm (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
další epizody (5)
2008 Benidorm (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2007 Benidorm (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2002 Nice Guy Eddie (TV seriál)
2000 Clocking Off (TV seriál)
1997 Born to Run (TV seriál)
Trial & Retribution (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Podzimní příkrov (S01E03)
Springhill (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1982 Brookside (TV seriál)
1956 Opportunity Knocks (TV seriál)

Dokumentární

1996 Občan Ken Loach

Host

TV pořady

2014 Good Morning Britain (TV pořad)
2002 I'm a Celebrity, Get Me Out of Here! (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1972 Mastermind (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky