Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Biografie (3)

Šárka Slezáková (režisérka / scenáristka)

27.11.2011

Šárka Slezáková je režisérka a scenáristka, narozena roku 1978. Studovala na Univerzitě Jana Evangelisty Purkyně obor bohemistika a základy společenských věd. Poté studovala na Katedře dokumentární tvorby na FAMU. V současné době dokončuje magisterský obor. Také učila 6 let na gymnáziích a mimo jiné pracovala jako redaktorka… (více)

Tenika Davis (herečka)

26.11.2011

Tenika Davis se narodil 16.července 1985 v kanadském Torontu a vyrůstala v malém městečku Newmarket, jen kousek na sever od Toronta. v 10 letech objevila zájem o řečnictví a začala soutěžit v různých soutěžích kde své řečniství rozvíjela dál. Také se mimo jiné zajímala o bojové umění Taekwondo, téměř okamžitě vynikla a začala… (více)

Irena Máchová (herečka)

17.11.2011

Narodila se 5.9.1981 v Praze. Po základní škole se rozhodla studovat na gymnáziu. Po maturitě krátkou dobu pracovala jako obyčejný člověk a přitom se rozhodla pro studium Divadelní akademie múzického umění. Sen se stal skutečností a opravdu se na Damu dostala a dala se na svou vysněnou dráhu. Než studium v roce 2007 nabralo… (více)

Reklama