Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (187)

plakát

Dřív než půjdu spát (2014) 

Nicole vidí na zdi fotky s popisky "This is Ben" a "Ben is your husband". Vyleze z koupelny a ptá se "Who are you?" Odpověď? Šokující! -- "I am Ben, your husband." :O :O :O ... kristaboha...

plakát

Dvojí obvinění (1999) 

To se prvně ani neobtěžoval alespoň podívat na fotku jejího manžela, než za ním šel a všechno mu vykecal? A ona sice nebude znovu souzena za vraždu, ale spáchala nekolik dalších zločinů (vč. porušení podmínky), tak to měla jako v plánu být pak na útěku i se synem? No celý to je wtf a plný situací, co mi zvedaly tlak (klasika - jeden neposlouchá, co ten druhý říká a jede si pořád to svoje).

plakát

Elysium (2013) 

Zpomalené záběry by měly být trestné. Hlavně že má čas se vykecávat tyjo. PS: Všichni se vyléčí, super.... a co pak? Země jako taková bude pořád v háji a pochybuju, že lidstvo dojde osvícení.

plakát

Errementari (2017) odpad!

Zas*aný dementní haranti a dospělí pomstychtiví, chamtiví redneci. A o co jsou ti dva lepší, když Sartaela mučí pro radost? Deal je deal, Sartael si jenom přišel pro to, co peklu právem náleží (ještě k tomu blacksmith takovej odpornej zmrd).. Nelíbí se mi ani to uřvané zpracování (pořád tam po sobě hulákají), ani příběh sám o sobě. PS: Ďábel nemůže za to, že si jeho žena v mezičase upíchla dítě s jiným. To je čistá člověčina. PPS: Proč se Sartael nezměnil zase v dítě nebo whatever, když přišli dovnitř vidláci? Pustili by ho a voilá, má duší jak cizrny.. (Ugh, na tohle se dodívat je očistec.). Ale neee, on radši zase skočí do medvědí pasti. PPS: Pošlou ji do pekla, ona jde (protože i to je lepší, než žít s těma hovadama) a on ji jde "vysvobodit", i když UZAVŘELA DEAL!!! Hňupovina všech hňupovin toto, člověk není nad pravidly pekla, ani nad peklem samotným (metaforicky. Geograficky asi jo.)

plakát

Evoluce (2001) 

"Vypadá to jako obří chrchel!"

plakát

Extinction (2018) 

Děcka jsou prostě zkáza přežití apokalypsy. Stojí a čumí, když maji běžet. Naopak když mají zůstat na místě, tak běží přímo do zorného pole nepřítele. Piští a kňourají, když mají mlčet. Svým chováním nezabijou jenom sebe, ale i všechny okolo.

plakát

Game Page (1998) (pořad) 

Už mě nudí vaše blbé komentáře, jak je všechno co je v českých televizích na prd. Na 5* to není, já je ale kvůli vám dám. Beztak už jsou tu dost podhodnocené verdikty.

plakát

Godzilla (1998) 

Škoda, že vždycky vyhrajeme.

plakát

Gorily v mlze (1988) 

Achjo, proč jsou lidi tak zlí :(