Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Chalupáři

Chalupáři (1975)

Seriál postavený na hereckém koncertu mistrů Sováka a Kemra. Co na tom, že byl natočen ve starém režimu. On se život na vesnici až tolik nezměnil. Tato série má diváky pobavit a to splňuje do puntíku. Pro mě jde jednoznačně o jeden z nejlepších seriálů vůbec. Bez debat dávám maximální hodnocení.

Arabela

Arabela (1980)

Pohádkově pohádkový rodinný seriál. Nic mu neubírá na kvalitě ani poměrně značná časová propast od doby vzniku. Vrchol Václava Vorlíčka, který s mistrovským citem propojil reálný svět se světem pohádek. A to tak dokonale, že by člověk uvěřil, že pohádkový svět existuje. Dokonalý příběh, dokonalé triky, originální humor a především plejáda hereckých hvězd své doby. V tomto seriálu jsou k vidění téměř všechny pohádkové bytosti, chybí snad jen Budulínek a Smolíček. Prostě jedinečné a nenapodobitelné. Pokračování této původní série je ale kvalitou o několik tříd níže.

Taková normální rodinka

Taková normální rodinka (1971)

Perfektní herecké výkony a notná dávka humoru. To jsou hlavní přednosti této seriálové komedie. Dnešní pokusy o takzvaný "sitkom" vedle této série působí až trapně. A to i přes dlouhá léta, která nenávratně odvál čas. Není co vytýkat a zařadil bych to bez obav do zlatého fondu TV tvorby. Pefektní a nenáročná zábava.