Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Dokumentární
  • Drama
  • Pohádka

Recenze (1 153)

plakát

Malá mořská víla (1976) 

Z hlediska hodnocení tak nějak nevím. Je to český pokus......ale o co? Když přihlédnu k době, ve které tato pohádka byla natočena, tak musím uznat, že své kvality měla. Ale dnes? Dnes se raději už nereprízuje. Ani se tomu nedivím.

plakát

Nesmrtelná teta (1993) 

Mou osobou už velmi zapomenutá pohádka na kterou jsem si vzpomněl úplnou náhodou. Nezlobte se na mě, ale více než dvě hvězdy si tento snímek nezaslouží. K hodnocení přihlížím k době, ve které jsem toto dílo viděl. Tzn. "malý svišť":) V hlavě mě utkvěla jedině Jiřinka, ostatní herecké výkony raději komentovat nebudu. Znám spoustu jiných a lepších pohádek.

plakát

Na vlásku (2010) 

Měl jsem chuť na pohádku a po zhlédnutí jsem plně nasycen. Disneyovka jak se sluší a patří. Na snímku Vás skoro nic nezklame, jen bych chtěl podotknout, že to prostě není film pro všechny. Samozřejmě tím všechny, myslím děti. Více to určitě bude bavit dívky, protože se zhlédnou v princezně, která podniká opravdové dobrodrůžo a má nádherné vlasy, které by chtěla nejedna žena. Hudby mohlo býti méně. K efektům není co dodávat. Škoda, že jsem tento film nestihl vidět na pořádném plátně v kině, abych si efekty pořádně vychutnal. Příběh je celkem propracovaný a napínavý až do úplného konce. Na závěr dodávám "ta má ale háro":) Hodnocení zůstalo z mého pohledu těsně pod vrcholem.

plakát

Soukromé pasti (2008) (seriál) 

Skvělé zpracování, výborné herecké výkony. To vše zdobí tento počin z našich krajin, který celkově za všechny díly hodnotím 85%. Jen lehce rozeberu jednotlivé epizody a přidám k nim hodnocení. Díl Tatínkova holčička, hodnotím 75%. Etzler hrál dobře až nechutně:) Díl Malý terorista, hodnotím 90%. Líbilo se mi zvolené téma a herecké výkony, zvláště "malého teroristy":) Díl Fajn brigáda, hodnotím 90%. Překvapil mě hlavně herecký výkon Sandry. Tuto herečku nemám moc v lásce, ale zde se mi líbila. Působila "popelkovsky". A celý ten příběh měl "hlavu a patu":) Díl DNA jako důkaz, hodnotím 70%. Zamotaný příběh a překrásná Voříšková s charismatickým Hanákem. Opět díl, který nezklamal. Díl Nezabiješ, hodnotím 90%. Výborný výkon zejména Langoše:) a trochu překvapivé zakončení příběhu bylo nápadité. Jen scénáristé nějak přepískli výběr herečky (jak hrála dceru, tak na konci vypadala na 30 let a to měla hrát 16ti letou holku:) Díl Manželství nebo život, hodnotím 65%. Podle mého názoru zatím nejslabší díl. Ale rád jsem po dlouhé době viděl Vaculíka:) Díl Útěk, hodnotím 40%. Slabý příběh a ještě slabší herecké výkony. Díl V síti, hodnotím 95%. Zatím nejlepší díl s překvapivým koncem a výborným hereckým výkonem v podání Kryštofa Hádka.

plakát

Upír z Feratu (1981) 

Je to už velmi dlouho, kdy jsem viděl tento film. Na české poměry odvážné téma. Bohužel nedosahující kvality některých zahraničních snímků. Mám doma DVD a chci si tento "klenot" české tvorby "oživit".

plakát

Česko k neuvěření (2011) (pořad) 

Zajímavé zpestření ve skromné televizní nabídce. Rád zhlédnu každý díl. Dozvídáme se různé zajímavosti z naší krásné České republiky:) Rozhodně dobrý nápad od TV NOVA ztvořit tento počin. V jednom díle je zajímavá reportáž o proslulém opilci Milanu Čurdovi, určítě většinu z Vás zajímá, jak se dnes má. Pije, nebo nepije?:) Doufám, že sledovanost bude dostačující, aby nedošlo ke zrušení natáčení nových dílů.

plakát

Cinema, Cinema, Cinema (1992) (pořad) 

Tento pořad si vybavuji z mých dětských let, kdy jsem občas koukal na televizi. Díky Cinemě jsem měl přehled o filmových novinkách, velmi se mi líbily trailery a povídání některých herců. Nemohu hodnotit jinak, než za pěkné čtyři hvězdičky:)

plakát

Nemyslíš - zaplatíš! (2010) 

Dobrej pokus jak odradit řidiče od nebezpečné jízdy. Bohužel ale je to stejně k ničemu, jelikož se mezi námi lidmi nacházejí neustále lidé, kteří se na silnicích chovají pořád jako dobytek. A můžete jim pořád říkat: "jezděte opatrně". Pak to nejvíce odnesou řidiči, kteří za tu nehodu ani nemohli a ti co ji zavinili, tak přežijí.

plakát

Magazín Evropské ligy UEFA (2010) (pořad) 

Ehm, jak toto vlastně hodnotit?:) Jsem blázen do sportu. Hlavně tedy fotbal a hokej:) A tento pořad mi skoro nikdy neunikne. Rád se podívám na souhrn zápasů Evropské ligy. Pro mě za mě dávám čtyři pěkné hvězdičky:)

plakát

Oběti - Karambol (2008) (epizoda) 

Slabší díl z cyklu Oběti. Langmajer byl zde hodně "mrtvý". Nebo tak utahaný z práce?:) Překvapilo mě, že malého kluka smrt matky moc nepoznamenala. Na tom měli tvůrci více zapracovat. Schneiderová svoji roli zvládla obstojně a další herecké výkony hodnotit nelze, jelikož ostatní postavy si moc nezahrály:) Hodnotím slabšími třemi hvězdami.