Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krátkometrážní

Recenze (46)

plakát

AZ-kvíz (1997) (pořad) 

Málokterá vědomostní soutěž visela/visí na televizních obrazkovách tak dlouho jako AZ-kvíz. Poučné i zábavné. Květák má "pod čepicí".

plakát

Babička (1970) 

Přesně takový, jaký jsem od podivína Lynche čekal - divný.

plakát

Barb Wire (1996) odpad!

Tenhle závod o jednu hvězdu Pamela nevyhraje ani "o prsa". Potěšila mě tu snad jen plešatá hlava Udo Kiera.

plakát

B*A*T*M*A*N (2011) (amatérský film) odpad!

O*D*P*A*D

plakát

Bill Bailey: Part Troll (2004) (pořad) 

Chvíli se smějete, chvíli nechápete, chvíli se tlemíte, chvíli smíchy brečíte, pak chvíli zase nechápete, chvíli se zase tlemíte, chvíli nechápete, že se vůbec tlemíte a tak dále, atd. Bailey teda dokáže prodloužit život a to jsem ho měl jen za vlásáče s přiblble nepřítomnym výrazem v ksichtě. Respekt Bailey, RESPEKT! Mě si překvapil, mě si pobavil. Díky.

plakát

Bláznivý (2001) 

Kulich dolů pro Melameda, který se snad při zabrouzdání na jeho profil, vytratil ze světa filmu. To je škoda. Manic je velmi netradičně zpracovaný. Dlouho jsem nezažil tolik mrazu v zádech během jednoho filmu. Vše i díky soundtracku, který tomu dodal ještě více na zvláštnosti, o které teď, po vypnutí přehrávače, tolik přemýšlím. Herci perfektní. Atmosféra supr. Vše supr. Ukojil jsem svůj filmový apetit a nelituju 100 minut soboty. ,,Batman není homouš! Batman šuká nejhezčí holky z Gotham City".

plakát

Čas probuzení (1990) 

Velmi silný filmový zážitek. Herecké galapředstavení De Nira se člověku zaryje hluboko do paměti. Při Leonardovo výrazu a slovech: "Vrátil jsem se..." bylo třeba zatlačit slzu. Dojemný, krásný, nezapomenutelný.

plakát

Den & Noc (2010) 

PIXAR umí lepší. Tady jim ta skákající lampička na maximum nesvítila, asi jeli na noční proud.

plakát

Dráček Šikuláček a Méďa Oliver (1983) 

V zemi tulipánů vznikla moc hezká pohádka s moc smutnym závěrem. Odloučení takových přátel jako byli Šikuláček s Oliverem jsem v mládí ze srdce obrečel. Mam ale takový pocit, že bych řval i teď.

plakát

Dvanáct rozhněvaných mužů (1957) 

Fonda jim to v těch škeblích teda pořádně zamotal aneb Nic není tak jasné, jak se může zdát. Nepochybuju o nejvyšším hodnocení, ten film má sílu.