Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Barb Wire, majitelka baru, jezdí na motorce, obratně zachází se zbraněmi a nečeká ji nic menšího, než je záchrana Ameriky. Film se odohráva během druhé americké občanské války. Ta způsobila v zemi anarchii a moc je v rukách zločinců. Ztratila všechny iluze, i člověka, ktorého milovala. Nyní se jako majitelka najznámejšího baru v městě potkává s vysoce postavenými ludmi, chce sa naplno věnovat své práci a zůstat mimo chaosu. Osud ale rozhodne jinak a ona se znovu zaplete do války gangů... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Nebyl jsem si jistej,jestli dát jednu nebo odpad,ale ruku na srdce,jsou i horší filmy.A co mi vadilo?Tak hlavně Pamela,pak zmatená režie nebo spíš odfláknutá režie,snaha o "cool" atmosféru,která taky zrovna nevyšla a úplně děsný akční scény,kterých je málo.Teď si nejsem jistej,jestli je to dobře nebo ne. A herci?No,tak to byla blbá otázka. ()

joehot 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je hrozná blbost, ale viděl jsem jich mnohem víc, než jen něco přes sto padesát, které byly ještě horší, tudíž nechápu tahle hodnocení..Když se to vezme kol a kol - může se film, v němž hraje hlavní roli Pamela Anderson brát vážně? Asi ne,že... Za úvodní scénu jasná hvězda, druhá se najde za... za něco dalšího.. ()

Reklama

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Kdokoliv z diváků, který si stěžuje na úroveň Soudce Dredda, by měl předtím shlédnout tento skvost komiksové adaptace. Je docela dobře možné, že by se pak Soudce Dredd vyšvihl do nebetyčných výšin. Je to typicky béčková produkce, která využívá silikonem nadupaného hrudníku Pamely Anderson jako největšího lákadla pro diváky. Děj je naprosto tuctový, neobsahuje žádné nečekané zvraty a zpracování je podprůměrné. Efektních scén se jaksi nedostává a rozpočet byl evidentně omezený. Na tuhle komiksovou adaptaci je nejlepší co nejrychleji zapomenout. Přehrávající Pamela si víc než 15 % celkového dojmu nezaslouží. ()

Kourbezohne 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem chtěl vidět nejslavnější erotickou bombu v nějakém celovečeráku. A zde se to podařilo. Sranda, je že ač film je z 90. let tak hned první slova filmu jsou r.2017 a shodou okolností já tento film viděl poprvé v r. 2017. Hlavní hrdinka co není na prodej a dělá jen kšefty bez ohledu na tu či onu stranu je to pravé co jsem očekával. Ta akčnost, kdy si nemusíte lámat hlavu o co vlastně v tom filmu jde. Pamela útočí, střílí z kulometu, má nějaké hlášky a docela ostrý jazyk. To se musí vidět. Jen těch scén (obzvlášt v polovině filmu) s Pamelou mohlo být více. Já ten film viděl na originálním DVD, kde ho prohlížel nějaký mladík, pak si to rozmyslel a já jsem ten film koupil a vyfouknul mu ho, nevadí mají tam ještě jedno DVD. Dobrý konec, jak ten tlusťoch je v tom buldozeru a Pamela s ním vyjednává o těch čočkách za peníze, skvěle nasvíceno. Jo abych nezapomněl v nějaké 37.minutě nebo tak se v jedné scéně objeví zcela nahá Pamela Anderson. Když už někdo je fajn, že zrovna ona, sluší ji to. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem opravdu nečekala! Že mi na tomhle filmu (filmu?) budou vadit jen nic moc titulky, to pro mě byla docela rána. Téměř všechno ostatní je totiž opravdu k pobavení - neke! Jasně, je to béčko jak vyšitý, ale musím se zde veřejně přiznat, že jsem se prostě nenudila. Člověk na to samozřejmě musí jít s vědomím, že je to (82.) největší sračka pod sluncem, a pak může být jen mile překvapen (a nebo taky ne - jak kdo). Filmy tohohle druhu (akční, hlavní hrdina-macho, náročnost sledování vyhovující chovancům Jedličkova ústavu, atp.) nevyhledávám (rozuměj nesnášim), ale tenhle jsem prostě zkouknout musela - kvůli Pamelce to ale zrovna nebylo (Udo Kier tu hraje zdvořilého a slušňoučkého holohlavého číšníka). I když - nemůžu si pomoct - já prostě znám i horší herečky! Neříkám, že bych Pamelu z fleku obsadila do šejkspírovského dramatu, ale její hraní mi jaksi nevadilo (a vlastně jen díky ní nemůže člověk o tomhle filmu říct, že je plochý). Udo o její roli řekl: "Pamela je v Barb Wire výborná. To bylo úžasný - Don’t call me babe a bylo to. Kdyby hrála jak Meryl Streep, strašný. Dovedete si to představit? Vůbec by to nezapadalo." - a na tom je myslím hódně pravdy. Sice jsem nečetla komix, podle kterého je to natočené, takže neznám hlavní hrdinku, ale myslím, že Pamela je jako komixová postava fakt skvělá (vždyť stejně sama vypadá jako jedna z těch nereálných kreslených "nadžen"). Já bejt chlap + konzumní divák odchovanej TV Nova, snad bych dala i jednou tolik* (i když na ty její strašně uměle vypadající silikonový kozy jsem docela alergická), protože co víc si přát - Pamela v kůži, Pamela nahá, Pamela na motorce - hoši, vždyť to máte skoro jako pohyblivý obrázky z Playboye!...Tak snad abych to nějak shrnula: hloubka, či snad "artovost" filmu - v kategorii "tosiděláteprdel" (ale je to podle komixu!); herecké výkony - "herecké výkony" (ale výjimek se taky pár najde); kostýmy - sexy (jak jinak); kamera - ujde. Jednoduše film pro fanoušky komixové předlohy, obdivovatele Pamely, a nebo prostě jen slintající úchyláky. A na úplný závěr si neodpustím jednu ze dvou či tří docela povedených hlášek - ty ostatní jsou spíše nechtěné: (chvíle, když se zdá, že jeden ze záporáků už už Pamelku dostal): "Hehe, this is like my favourite song - 'I got you, babe!'" - "Don`t call me babe!"..... (to, co zbývá do druhé hvězdičky, je - s trochou nadsázky - za déle-než-pět-vteřin se vyskytujícího, jako vždy okouzlujícího Udo Kiera, ehm) ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Long Beach v Kalifornii a v Pascagoule v Mississippi. (rafix)

Reklama

Reklama