Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Pohádka
  • Horor

Recenze (37)

plakát

Bez kormidla (2014) 

Obrovské překvapení! Film jsem viděl náhodou, nikde o něm žádná řeč a při tom je to pecka film! Velký příběh nad kterým se člověk zamyslí a zamyslí se i nad svým životem. Pro mě 5 hvězd.

plakát

Den nezávislosti: Nový útok (2016) 

Spíše mně to přišlo jako by se člověk díval na hvězdné války.. upřímně mě tohle pokračování zklamalo, nic záživného po dobu dvou hodin se nepřihodilo, proto dávám pouze dvě hvězdy, z nostalgie k jedničce :)

plakát

Už teď mi chybíš (2015) 

Pokud chcete vidět opravdu hezký film u kterého vám nezůstane oko suché, tak se opravdu mrkněte, tento film se opravdu povedl na výbornou. Člověk se pobaví ale film zároveň ukazuje bolesti dnešní doby. Musím dát 5 hvězd, protože sem od filmu neočekával nic závratného, ale opravdu mě dostal. Doporučuju všema deseti.

plakát

Labutí píseň (2015) (TV film) 

Povedený rodinný film vsazený do krásné přírody. Pokud chcete oddech ode všeho a uklidnit nervy, film je dělaný právě pro vás.

plakát

Hidden (2015) 

Film s nenaplněným potenciálem. Bohužel, stále jsem čekal na něco, co filmu dodá grády, to "něco" ale nepřišlo a kdybych se nepřemáhal, tak bych usnul.

plakát

Mosazná konvice (2012) 

Super námět, možná, nebo spíš určitě z toho šlo "vycucat" ještě víc.. nicméně je to super film na zamyšlení, kam až člověk dokáže zajít k vůli penězům.. Konec je krásně pojatý, svoboda bez peněz a že člověku stačí jen jeho milující protějšek :-) a co taky? na co se hnát za penězi, když člověk je šťastný právě bez nich a jen se svou láskou :)

plakát

Parlor (2015) 

Snaha o navrácení hostelu ? nuda a předem jasný scénář..

plakát

San Andreas (2015) 

Očekával jsem trochu více, zvlášť, když jsem viděl povedený trailer. Nicméně tento katastroficky vyhlížející snímek ani nepřekvapil, ale ani vyloženě nezklamal. Řekl bych, že je to takový střed, resp. nic nového pod sluncem.

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

Naprostá úžasná šílenost! Kdo neviděl, neuvěří! Od začátku až do konce neuvěřitelný masakr, který vás nenechá vydechnout!