Reklama

Reklama

Už teď mi chybíš

  • Velká Británie Miss You Already (více)
Trailer 5

Milly (Toni Colette) a Jess (Drew Barrymore) byly odjakživa nejlepšími kamarádkami. Od dětství spolu sdílely absolutně všechno – tajemství, šaty, dokonce i kluky, se kterými chodily. Návštěvy bujarých večírků plných alkoholu a drog či vyvádění ztřeštěností jim zůstaly od mládí až do dospělosti. V životě ale jednou nastane chvíle, kdy se každý musí začít chovat dospěle... Nebo ne? Snažit se žít „dospěle" má ale různé podoby. Zatímco Milly má úžasnou práci a žije v krásném městském domě s manželem Kitem (Dominic Cooper) a dvěma dětmi, Jess a její přítel Jago (Paddy Considine) žijí bohémským životem na hausbótu na londýnském kanálu. Přátelství Milly a Jess je však stále pevné jako skála a život je jednou velkou zábavou. Každá zábava však jednou skončí a pro Milly s Jess to platí dvojnásob. Jess po mnoha neúspěšných pokusech, kdy se pokusila otěhotnět, konečně prolomila smůlu a chce s Milly oslavit radostnou zprávu. Ta má bohužel úplně opačnou novinku – byla jí zjištěna rakovina prsu. Dlouholeté kamarádky se tak ocitají před životní zkouškou, jak se poprat s vážným onemocněním jedné z nich, když druhá prožívá nejradostnější období svého života. Vydrží jejich přátelství všechno špatné i dobré? (Bohemia MP)

(více)

Videa (8)

Trailer 5

Recenze (141)

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Škoda, že Toni Colette je tak nesympatická a dost se to odráží i na postavě Milly. Bylo hrozně těžký s ní nějak sympatizovat. Naštěstí to vyrovnává Drew, která je jako vždy rozkošná a tak nějak se dá tou celou stopáží proplout. Děj poměrně odsýpá a i když na konci jsem nezažila tak velké dojetí, je Miss You Already celkem koukatelný. ()

Wancohoff 

všechny recenze uživatele

nemam rad tieto pripady, ktore sa mi stavaju casto, ze vidim novu komediu s dobrym hodnotenim, pustim si film stym ze sa idem zasmiat a ono to vobec nieje komedia. ako tu niekto pisal, je to film o zenach, pre zeny, a uz vobec nie komedia ale drama.ktora ma teda moc nebavila a ani nenadchla. na podobnu temu je ovela viac lepsich filmov. aby som nebol svina dam 2 hviezdy. no od komedii ocakavam humor ! ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Ti, kteří se se v životě nesetkali v rodinném kruhu s obdobnou hrůzou, kterou ať již překonali či ne, budou ve skupině, která poselství tohoto filmu tolik neocení nebo dokonce ani zcela nepochopí. Povedeně vykreslená cesta souboje silné ambiciózní ženy s nespravedlností osudu se vyvedla charismatické Toni Collette neuvěřitelně zručně, suprová Drew i pan Cooper po jejím boku jen dotvářeli celkový úžas tohoto filmu. Ovšem téma nesnadného boje s rakovinou, do kterého se správná osobnost snaží vtáhnout i spoustu pozitivního myšlení i ve chvíli, kdy si je vědoma, že už tikají její poslední hodiny, nám bylo podáno více než hodněkrát, a tak jsem se zde nedočkal nijak výjimečného díla, které by mě úplně odzbrojilo. Nepřízeň osudu, vůči které se nelze bránit, hlavně třeba v případě svinstva jménem rakovina, už z osobních důvodů nesnáším a kdybych tu moc měl, angažoval bych se do jejího absolutního vymýcení. Miss You Already je drama, které hezky zahrálo na city, popohnalo pár slz na okraj, ale nestalo se dokonalým. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Slušné drama o kamarádské lásce až za hrob, která netlačí tolik na pilu, jak by se mohlo zdát. Ke konci sice dámskému obecenstvu ukápne slza, ale to už k danému příběhu patří. Jinak se jedná o velice slušný a i pro pánské publikum přijatelný film o dvou kamarádkách z nichž jedna začne umírat na rakovinu a nehodlá se s tím smířit. Obě hlavní herečky jsou velice fajn a zvláště Toni ukazuje, že umí opravdu dobře hrát a podobných rolí by si zasloužila více. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Film od žen pro ženy a o nikom jiném než o ženách, které zápasí s nelehkými nástrahami života. Minimálně sentimentální a přesto hodně silný a výborně obsazený kousek, který se vedle zmiňovaných Hvězd a Holky na umření rozhodně neztratí. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (12)

  • Natáčelo se ve městěch Londýn a Ilkley Moor ve Velké Británii. Nemocnice, která je k vidění ve filmu, je UCH Macmillan Cancer Centre. (willy1)
  • Jennifer Aniston byla původně obsazena do role Jess, ale poté, co se práce na filmu opozdily, od něj odstoupila. Nahradit ji měla Rachel Weisz, ale ta od snímku také po čase odpustila, a tak jí nahradila Drew Barrymore. (Patw)

Reklama

Reklama