Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (12)

plakát

Šest dní, sedm nocí (1998) 

Pro někoho asi průměná komedie, pro mě srdcovka, kterou si dávám, když v telce nedávaj nic (dnes:)) a chci si s vínkem a Harrisonem udělat hezký večer (střídám s Indim:)). Pár šikovných hlášek se najde ("Tohle je ostrov broučku, co jste sem nepřivezli, to tady nenajdete:D).

plakát

Strážci - Watchmen (2009) 

Ano! Komiksem nedotčená, přesto jsem přesně v něco takového doufala. Nebál se toho vůbec a hodně se to povedlo. "Všichni umřou...A vesmíru to bude jedno.."

plakát

Líbáš jako Bůh (2009) 

Doby „tatínků“ a „S tebou mě baví svět“ jsou v nenávratnu. Tohle snad museli všichni herci brát jako velkou recesi, jinak nerozumím… Já jsem se o to snažila, nicméně se nedařilo. Stupidní, jiný výraz nenacházím. (A to jsem si říkala „horší než Nestyda to nebude..“ ó jak moc jsem se spletla :))

plakát

Milionář z chatrče (2008) 

Na víc to u mě není. Asi po 20 minutách film začíná být velmi předvídatelný, nic mě nepřekvapilo. Jj, příběh zajímavý, holka krásná a pár scén nezapomenutelných (malý Džamal jako malé hovínko prodírající se davem :)), to z něj ale pro mě nečiní nic převratného. Co bych vyzdvihla je hudba, která příběh perfektně podtrhuje.

plakát

Nouzový východ (2008) 

Je jednodušší nechat život jen tak plynout, místo abychom ho vzali do vlastních rukou. Kate je ÚŽASNÁ! Hudba grandiózní. Po delší době jsem z kina odcházela nejen nezklamána, nýbž nadšena.

plakát

Temný rytíř (2008) 

Čekala jsem hodně (ono to jinak nešlo), ale to, že budu mít chuť (uctivě:-)) sesadit svou jedničku a na vrcholu uvítat tenhle skvost, to tedy ne..(ještě tomu dám pár shlédnutí). Maličko jsem doufala v trochu víc „hadru na hlavě“, ale dokonalý Ledger (hodně mě překvapil) mi dal na úžas z prvního dílu zapomenout. Posledních 30 minut jsem strávila s knedlíkem v krku - zatím téhle reakci moc nerozumím, že by příliš emocí…?

plakát

Austrálie (2008) 

Je mi líto, že Luhrmann nepokračoval ve stylu Moulin Rouge, který mu seděl mnohem lépe. První půlka dejme tomu legrace a snad až příliš se ukazující zaprášený a upocený Hugh (jinak ho žeru:-)), pak už nic než hloupé hraní na city, které mi fakt nesedlo (málokdy si přeju, aby všichni hlavní hrdinové po náletu už nevstali).

plakát

Den, kdy se zastavila Země (2008) 

Původní verzi jsem neviděla, přesto jsem od tohoto filmu čekala vzhledem k zajímavému nápadu mnohem více. Nevím přesně, jak dlouho jsem si v kině říkala „třeba se to rozjede“.. Rozjelo a pěkně zprudka. Jenže dolů. Divák nemá prostor cokoli domýšlet, všechno je mu naservírováno, a to velmi jednoduše. Vypotila jsem 2* za myšlenku a za GORTa.