Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (61)

plakát

Zmizelá (2012) 

Škoda, škoda... první hodina filmu byla moc fajn a já s velkým zájmem sledovala dění. Ale poslední část alá: " proč bych si nevyšla na noční procházku, všechno zvládnu sama, jsem přeci silná žena", to jsem nějak nemohla překousnout.

plakát

Jack a Jill (2011) 

Paráda! Dostala jsme přesně to, na co jsem se těšila - že se zase jednou pořádně zasměju a několikrát! Sandlera miluju a nesnesitelnou ženskou ztvárnil perfektně! Hold jste všichni suchý!!!

plakát

Nebezpečná metoda (2011) 

Docela utrpení. Za Keiru mi bylo chvílema pěkně trapně, ty její skřeky a cenění zubů.. a když k tomu ještě přidám, že rozhodně nepatří mezi mé oblíbenkyně, tak oko přivřít nemůžu. Dalším mínusem je hodně velká nuda.

plakát

Retreat (2011) 

Mně se to teda líbilo moc, nevim co tu zas všichni pindaj. Pro mě velice napínavé, mrazivé, během sledování jsem několikrát změnila tip na očekávaný konec, který jsem stejně neuhodla. A to je přesně vono.

plakát

Ocelová pěst (2011) 

Box nesnášim, ale tohle bylo docela fajn podání. Avšak škoda té rodinné vomáčky, která tam neměla co dělat.

plakát

Neklid (2011) 

Ta Mia je tak votravná, pořád se k ní snažim najít cestu, ale teď už s ní asi definitivně končím. Opravdu převratný film, to jsme ještě neviděli.

plakát

Nevinná (2008) 

A to jsem si myslela jak The Next Three Days neni nějak supr film.. a von je zase jenom vobšlehnutej. Ale i když to nerada říkám, je vobšlehnutej dobře, ne-li líp. V americký verzi je daleko více napětí a akce, zde je spoustu "hluchých" míst.. Ale i tak dávám stejné hodnocení, přece jenom byli první a Francouzi jsou mi daleko více sympatičtí :)

plakát

Ve jménu vlasti (2011) (seriál) 

Sice si o terorismu a celý slavný Americe myslim svoje, ale i tak je tenhle seriál pecka. Spousta nečekaných zvratů a hodně napětí.

plakát

Vyměřený čas (2011) 

Po dlouhé době jsem se rozhodla navštívit kino a vůbec toho nelituju. Paráda! Skvělej nápad. Nenudila jsem se ani vteřinu svého času, který mi zbývá. Jo, je tam pár děr, ale ty se daj velice snadno odpustit.