Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (139)

plakát

Air Marshal (2003) 

Moje hodnocení vychází z toho, že jsem se celkově docela dobře pobavila (kombinace triků, které působí dojmem, že byste je zvládli taky, typicky americké silácké řeči a snad všech klišé akčních filmů, která vás napadnou). Celkově je to typické americké béčko až céčko, snažící se reagovat na události ze září 2001.

plakát

Andaluský pes (1929) odpad!

Důvody, proč bych Andaluskému psovi měla dát něco jiného než odpad: Je to staré. Je to surrealistické. Hraje tam Salvádor Dalí. Film, který byl vytvořený na základě snů bez jakéhokoliv řádu ani nemusíte vidět, abyste věděli, že nebude stát za nic.

plakát

Atentát (1964) 

Skvělá rekonstrukce, která sází na přesnost a nesnaží se upoutat improvizací na úkor autentičnosti.

plakát

AZ-kvíz (1997) (pořad) 

Před mnoha lety mě i bavilo se na to občas kouknout... Už od svého vzniku je ale AZ kvíz pořád o tom samém a já vážně nedokážu pochopit, že moderátoři už nebuší hlavou o zeď. pistalka to naprosto vystihl.

plakát

Božský Evan (2007) 

Moc milý film, který mě bavil i při druhém shlédnutí. A skvělý příběh - pár klišé by se určitě našlo, ale jinak se převedení příběhu Noeho do současnosti povedlo lépe, než by se dalo čekat. Palec nahoru! (Morgan Freeman jako Bůh je... boží!)

plakát

Bratři (2009) 

Masterpiece.

plakát

Brouk v hlavě (1998) (divadelní záznam) 

Komedie, při které doslova brečím smíchy.

plakát

Cesta do středu Země (2008) 

Tohle bylo hodně trapné, ale zábavně trapné. Béčko až céčko, postavené na efektech - a rozhodně nic, co by bylo třeba vidět.