Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (139)

plakát

Sněžný drak (2013) (TV film) 

Že jsou ty Vánoce, dávám 3. Každopádně to bylo slabé, a to jsem se moc snažila o pozitivní náhled. Naprostá absence humoru a logicky vystavěného scénáře, nedostatek normálních postav a kvalitního hraní (nejlepší byla asi princezna Petra Tenorová, kterou by nebylo na škodu vidět v nějaké další roli). Zase nic, bohužel.

plakát

Mildred Pierceová (2011) (seriál) 

Naprosto neskutečný výkon Kate Winslet, který zastiňuje cokoliv, co jsem s ní kdy viděla (a to včetně oscarového Předčítače). Celá minisérie mě naprosto ohromila.

plakát

Sanitka 2 (2013) (seriál) 

Z prvních pár dílů jsem byla celkem nadšená/pozitivně překvapená (až tak, že jsem na ČSFD dala 4 hvězdičky), časem už to bylo trochu horší. Problémem byly hlavně časté scénáristické mouchy. Občas některé věci časově vůbec neseděly, jiné věci se vyřešily dost zvláštním způsobem... a některé se nevyřešily vůbec.. Jako celek v porovnání s ostatními českými seriály hodnotím jako mírný nadprůměr, hlavně kvůli výborným záchranářským scénám (hlavně té největší ve dvou posledních dílech).

plakát

Legenda o vášni (1994) 

Rádoby velkofilm, který postrádá opravdové emoce. Studený jak zima v Montaně. Scénaristicky naprosto nepropracovaný, napriměje vás cítit s jakoukoliv postavou, protože (ačkoliv mi přišlo, že to trvá snad 5 hodin) žádnou ve skutečnosti nepoznáte. Ani herecké výkony příliš neoslnily.

plakát

Mortal Instruments: Město z kostí (2013) 

Tak tohle se povedlo. Čekala jsem kdeco a bála jsem se, aby film nezkazili podobně, jako se to stalo třeba s Eragonem. Město z kostí má od katastrofy daleko. Tvůrci se rozhodně drželi předlohy. Problém je, že (nejspíš v zájmu zvýšení atraktivity děje) vyzradili několik věcí, na které si čtenáři museli počkat až do dalšího dílu. Podle mě to bylo zbytečné, protože film by vůbec nemusel trvat přes dvě hodiny. Bohatě by stačila hodina a půl, protože občas se skvělá akce rozmělnila na delší dobu, a já se jenom divila, proč se to tak násilně natahuje. (I když na druhou stranu, pokud vám hlavního záporáka hraje Jonathan Rhys Meyers, kdo by ho nechtěl mít na plátně trochu déle...) A ještě něco: oblíbila jsem si Clary, což se mi za tři knihy nepodařilo. Lily Collins to jde.

plakát

Ztraceni (2004) (seriál) 

1. série: 4*

plakát

Podfukáři (2013) 

Ten pocit na konci jsem zažila naposledy u Inception. Budete si přát, aby to bylo opravdové a aby Four Horsemen měli show ve vašem městě... pokud možno hned. Největší překvapení roku!

plakát

jOBS (2013) 

3,5