Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Válečný
  • Sci-Fi

Recenze (29)

plakát

Barry Lyndon (1975) 

Tenhle film bych chtěl někdy vidět na velkém plátně. A v kině s dobrým ozvučením, protože ta hudba je dokonalá stejně jako obraz.

plakát

Basquiat (1996) 

Asi nejlepší životopisný film, který jsem kdy viděl. Naprosto mě dostal tou atmosférou.

plakát

Deník 1939 - 1945 - Druhá světová válka (2009) (seriál) 

Dobrý nápad, ale neuvěřitelně odfláklý. Listování v dobovém tisku je zajímavé, ale člověk se tam dovídá věci jako, že Čurda se ve skutečnosti jmenoval Čarda a nebo že Lancaster měl dva motory a tak podobně. Co se týče obrazové části, tam jsou zase pouštěny filmy, které vůbec nesouvisí s daným tématem, takže při vpádu do Francie tam jsou zobrazeny ruský tanky a tak podobně. A když jsem v českém dabingu po několikáte slyšel říkat "džamajka", tak jsem se na to přestal dívat.

plakát

Jak dostat tatínka do polepšovny (1978) (TV film) 

Depresivni film o tom, jak se dementni chlap snazi sparit s megerou, ktera cely leto vari, pere, uklizi, zavaruje, mraci se a zase vari... A do toho se jim tam plete otravnej kluk a senilni deda.

plakát

Jak nežít svůj život (2007) (seriál) 

Don je sobeckej línej a omezenej parchant a přes všechny tyto kladné vlastnosti mu v životě nic nevychází. První dvě sezóny za 100%, třetí za 90%, ale TOP GUN muzikál je jedna z nejvtipnějších scén, co jsem kdy v nějakým seriálu viděl. A škoda, že Clark, Armand a Haddock nehrajou v moc filmech, minimálně Laura Haddock by zvýšila tržby za kategorii "Muž 20 - 50 let" u jakéhokoliv filmu :) Jo a naučil jsem se nový slovo - dickhead - a těším se na čtvrtou sezónu, jestli nějaká bude.

plakát

Klub rváčů (1999) 

Jeden z nejlepších filmů devadesátých let. Film u kterého jsem chtěl utýct z kina, žít v kanálech a stát se desperádem :). Dokonalá adaptace knihy, snad někdo natočí i Program pro přeživší, to by byl taky dobrej film.

plakát

Klub sráčů (2000) 

Film, který musíte vidět těsně před tím, než zemřete.

plakát

Král Šumavy (1959) 

Docela zajímavý thriller o tom, jak se na hranicích chytali nevinní lidé, kteří tu jen už nechtěli bydlet.