Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Válečný
  • Sci-Fi

Recenze (29)

plakát

Tlapková patrola ve filmu (2021) 

Výborná animace a děj, který není úplně hloupej. Jen humoru by mohlo být víc. Pokud jste dítě ve věku 3 až 6 let, tak si přidejte dvě hvězdy a pokud jste rodič, tak plaťte :-). Merche je všude dost.

plakát

Výměna manželek (2005) (pořad) 

Pořad, co mi vždycky zvedne náladu. Jen těch dětí je mi někdy líto.

plakát

Železná srdce (2014) 

Ještě horší než Pearl Harbor. Jako akční sci-fi film na motivy druhé světové války to celkem ujde, ale prostříhal bych to a nechal jen bitevní scény.

plakát

Sněžný drak (2013) (TV film) 

Milý ježíšku, slibuju ti, že už se na žádnou pohádku nepodívám.

plakát

Paví král (1978) (TV film) 

Český předchůdce Star Wars. První pohádka natočená čistě jen před modrým pozadím.

plakát

Jak dostat tatínka do polepšovny (1978) (TV film) 

Depresivni film o tom, jak se dementni chlap snazi sparit s megerou, ktera cely leto vari, pere, uklizi, zavaruje, mraci se a zase vari... A do toho se jim tam plete otravnej kluk a senilni deda.

plakát

Rivalové (2013) 

Moc keců, málo bouraček

plakát

Městečko (2003) 

Z filmařského hlediska strašná šmíra, dávám ale jednu hvězdičku za zajímavej kritickej pohled na začátek devadesátých let. Další dvě hvězdičky reprezentují dvě lehké hliníkové stavby. Pro Němce. Až přijedou. A teď můžu zase chlastat dál.

plakát

Deník 1939 - 1945 - Druhá světová válka (2009) (seriál) 

Dobrý nápad, ale neuvěřitelně odfláklý. Listování v dobovém tisku je zajímavé, ale člověk se tam dovídá věci jako, že Čurda se ve skutečnosti jmenoval Čarda a nebo že Lancaster měl dva motory a tak podobně. Co se týče obrazové části, tam jsou zase pouštěny filmy, které vůbec nesouvisí s daným tématem, takže při vpádu do Francie tam jsou zobrazeny ruský tanky a tak podobně. A když jsem v českém dabingu po několikáte slyšel říkat "džamajka", tak jsem se na to přestal dívat.