Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Recenze (979)

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Pamatuju mladý léta na základce někdy ve čtvrtý třídě, kdy jsme na to s partou tajně koukali a báli se, že nás načapou rodiče. Asi první komedie danýho tématu co jsem vůbec viděl. Až se pro mě za účasti mírný nostalgie stala kultovní. Je to tak debilní a nechutný až je to brutálně vtipný a padaj naprosto neskutečný hlášky. On už ten název mluví za vše. A i po těch X letech se u toho s lahváčem v ruce parádně pobavim. PS: Neříkam to často, ale ten českej dabing je boží. BTW: "Směju" se nad zdejšími komentáři. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je tak neskutečně blbej, až v tom lze spatřovat určitou genialitu - vážně, natočit něco tak debilního, to už vyžaduje určité schopnosti..! Některé scény jsou fakt vtipné (koupání v bundách) jiné nekoukatelně trapné. Poměr četnosti výskytu mezi těmito scénami je bohužel asi tak 8:1 ve prospěch špatných a celkově si tohle "ďílo" nic jinýho než odpad nezaslouží, ačkoliv se u toho občas i šíleně zasměju. Já nejsem tvůj otroook!:) ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Je to nesmyslná kravina, které bych klidně hnedka odpad dal, ale nejde to. Já se u takového filmu smát až samotného děsí mě to! Pochybuji, že by se tomu stalo i podruhé, ale z toho si nic nedělám. Už jen za pár těch úsměvů mě k vyššímu hodnocení rychle přemluví, ale o doporučení nebo snad opakovaném shlédnutí se nedá mluvit. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych nevěřil, že se to stane a já dám nějaké rádobyvtipné teenagerovské komedii 3 (slovy TŘI) hvězdičky. Ale stalo se a je to právě tahle. Kdybych se na film díval skutečně kritických zrakem, musel bych jej bez váhání hodit do odpadu a nazvat sračkou. Ale já jej sledoval naprosto odvázaný a vtipy, které jindy ve filmech proklínám, mě tentokrát pobavily. Kupodivu. Obě hlavní postavičky sice vypadají, jako by vypadly z nějakého obludária, takoví typičtí "losers", ale z neznámých důvodů jsem s nimi dokonce nějak soucítil. :)) No a hlavní melodie s textem "Já bych .ukal až bych .ukal", tak ta byla naprosto švihlá, stupidní a primitivní, ale i tak se mi líbila. Co z toho všeho plyne? Že už mi měkne mozek.... :)) ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tenhle film asi rozdělí diváky na 2 skupiny. Jedna skupina ho bude nenávidět a druhá milovat. Já tenhle styl humoru mam prostě rád, i když teda to mačkání beďarů před zrcadlem bylo i na muj vkus celkem nechutná záležitost, ale jinak jsem se celou dobu skvěle bavil. Asi holt nejsem tak intelektuálně na výši jako většina ostatních uživatelů. K tomu si navíc připočítejte, že je ve filmu super muzika (pro těch několik místních "odborníků" jenom dodávám, že muzika v Klubu sráčů opravdu TECHNO NENI) a naprosto brutální hlášky. Vzhledem k tomu, že všichni tomu dávaj odpad jak stádo ovcí, tak já tomu musim dát 5 hvězdiček. Kdo se u toho opravdu ani trochu nesmál, ať hodí kamenem. Jinak se přidávám k několika názorům, že v případě Klubu sráčů je celkem jedno, jestli uvidíte verzi s českym dabingem nebo originál, protože dabing je docela podařenej. A jestli se vám Klub sráčů nelíbí, tak vypadněte, vaše xichty urážej mý zrcátko! ()

Galerie (32)

Zajímavosti (19)

  • V úvodu filmu, kdy vejde Kevinova matka (Louisa Rix) do pokoje, zahodí Kevin (Harry Enfield) knížku, přičemž je možné zpozorovat, že zůstane opřena vedle postele. O několik záběrů později tam však není. (Armin82)
  • Když poprvé vidíme Perryho, příliš nehýbe ústy. Je to proto, že Kathy Burke v den natáčení trpěla hroznými bolestmi zubů (a odešla brzy ráno k lékaři). (KGBelik)
  • Pozorný divák a zároveň znalec aut si všimne, že při úvodních titulcích a v záběru na ulici, kde Kevin (Harry Enfield) bydlí, jsou všechny vozy značky Ford. Hned u vchodu se nachází model Ford Focus v sedanu, soused umývá Focus v provedení hatchback a na ulici je možné zahlédnout další Focus a Fiestu. (Armin82)

Reklama

Reklama