Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Obsahy (3)

Baja Beach Bums

Baja Beach Bums (2009)

Skupina kamarádů jede oslavit příchod nového roku do Mexika. Tak jako každý rok i letos si vyberou pláž Baja. Všichni jsou připraveni si to pořádně užít a hlavně si zasurfovat. Není přece nic lepšího než chytit první vlnu roku na Nový rok. Jenomže letošní dovolená nebude až tak úplně podle jejich představ.

Bag Boy

Bag Boy (2007)

Phil (Paul Campbell) pracuje jako balič nákupů v Mart's Mighty Mart. Jeho sen je vyhrát národní mistrovství v balení nákupu. Jeho šéf Marty (Dennis Farina) s ním však není moc spokojen. V obchodě ho nechá pracovat jen díky nátlaku nové pracovnice Bambi (Marika Dominczyk). Marty nakonec začne podporovat Philův sen a pokusí se vyhrát národní mistrovství a porazit tak nejlepšího baliče nákupů Clyda (Robert Hoffman).

Architekt

Architekt (2006)

Leo je architekt, který nedá dopustit na svou práci. Jeho žena Julia prožívá zrovna psychickou krizi. Do toho jejich syn Martin skončil s vysokou a jejich dcera Christina vstoupila do teenagerských let. Aby toho nebylo málo, objevuje se tady Tonya. Organizuje petici kvůli zbourání a znovupostavení sídliště na kterém žije. Chce, aby tuto petici podepsal i sám architekt sídliště Leo.

Reklama