Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Biografie (4)

Carey Mulligan (herečka)

02.11.2009

Celým jménem Carey Hannah Mulligan je britská rodačka narozená 28. května 1985, ale od svých třech do osmi let žila v Německu. Její zájem o herectví se poprvé objevil, když studovala drama na Woldingham School a v posledním ročníku si zahrála v jednom ze školních představení.Svou kariéru herečky začala především rolí jedné ze… (více)

Ralph Brown (herec)

21.08.2008

Tento anglický herec, celým jménem Ralph William John Brown, je známý především pro svůj pomalý hlas a skvělou výslovnost slov. Měří 180 cm, rád poslouchá hudbu a čte knihy Charlese Dickense a Philipa K. Dicka. Vlastní dvě siamské kočky a je členem skupiny "The Brighton Beach Boys", která vznikla jako poklona známé skupině… (více)

Mia Wasikowska (herečka / režisérka / scenáristka)

21.08.2008

Mia Wasikowska je australská rodačka z hlavního města Canberra, jejíž jméno napovídá, že má polské předky. Odmala studovala balet, ale v roce 2006 se rozhodla zaměřit primárně na herectví. Ihned za svou první filmovou roli ve filmu POPRASK NA PŘEDMĚSTÍ byla nominována na cenu AFI (Australian Film Institute) pro mladé herce. O… (více)

Júko Takeuči (herečka)

21.08.2008

Půvabná mladá herečka Yuko Takeuchi se narodila prvního dubnového dne roku 1980 v zemi vycházejícího slunce, Japonsku. Jeden tamní časopis o ní napsal, že je jako druhá Meg Ryan, zatímco režisér Kichitaro Negishi ji nazval Audrey Hepburn. V celosvětovém měřítku je toto tvrzení docela zvláštní, na japonské půdě ale určitě má své… (více)

Reklama