Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (8)

plakát

Helen (2019) 

Holka co přežije polovinu noci ve velkém mrazáku při -16 a to v pracovním kostýmku s páskovými polobotkami. První polovina je celkem o ničem. Druhá polovina ujde. Dojde i k slzám :).    https://www.dailymotion.com/video/x7pn3b1 PS: Dej je snadno pochopitelný i bez překladu.

plakát

Víc než zákon (2014) 

Krásnou přírodu a dobrý výkon herců totálně přebíjí nelogičnost scén a vlastně celého příběhu. Hlavní hrdinka podle mě podává sakra dobrý výkon, když se probíjí příběhem. Na film se dobře kouká, ale jediný smysl v jeho zhlédnutí je v tom, že se člověk podívá na hezkou přírodu, hezké herce a posune své hranice trpělivosti a názorů na hladinu hlouposti ve světě filmu.

plakát

Sága: Prokletí stínů (2013) 

Celkem nápaditá zápletka, i když ke konci trochu odfláknutá. Masky postav i výkony herců super. Jen je tu a tam potřeba přivřít oko nad efekty. Hmm někdy i obě oči :)

plakát

Byzantium (2012) 

Pomalé rozvážné drama s trochou akce a námětem upírů. Zhlédnutí mi připomnělo filmy Ať vejde ten pravý a Žízeň (Bakjwi).

plakát

Vlkodlak: Bestie mezi námi (2012) 

Dobrá zápletka i prostředí. Děj má docela spád a musím přiznat, že jsem až do odhalení nevěděla, kdo je Vlkodlakem. Fanouškům tohoto žánru zhlédnutí rozhodně doporučuji.

plakát

The ABCs of Death (2012) 

Trauma na celej život. Jedině epizoda s prostitutkou mi něco dala – zbytek se pokusím co nejrychleji zapomenout. Slabším povahám a dětem rozhodně nedoporučuji! ...... S odstupem 3 let musím dodat, že se mi podařilo zapomenout i tu prostitutku. Mám však v paměti zřejmě natrvalo vypálený obrázek nožem ořezané tlusťošky, která se tak stala na kost hubenou.