Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (36)

plakát

One Tree Hill (2003) (seriál) 

Každá holka má seriál z dětství na který nikdy nezapomene. Většinou to neni nic super kvalitního, ale kvůli tomu jsme na to nekoukaly. Ať je to Beverly Hills 90210, Čarodějky nebo Gilorova děvčate. One Tree Hill je srdcovka pro mě,  já se sžila s Brooke a brečela jsem když to celý končilo. Ale musím říct, že prokousat se půlkou první série bylo peklo ! Chad Michael Murray 8 dílů řešící basketball mě málem odradil. Ale jsem ráda, že jsem vydržela ! Protože po těhle 8mi dílech to je jen lepší a lepší až do chvíle, kdy Chad seriál opustí úplně a pak je to nejlepší ! Jinak písnička v úvodních titulkách je geniální stejně jako celý soundtrack.

plakát

Tajný deník call girl (2007) (seriál) 

Miluju to! Tady mi dokonce ani žádná postava nevadila. A tenhle seriál má oficiálně nejlepší konec. Vážne. Věděli kdy skončit (i když asi ne uplně záměrně) . A Billie je úžasná!

plakát

Orange Is the New Black (2013) (seriál) 

Yay ! Konečně zase skvělej skvělej seriál. Po druhé sérii jsem musela změnit hodnocení na 5*. Všechny vězeňkyně jsou hrozně příjemný a sympatický, že člověk úplně zapomene na to že jsou to zločinci a odpustí jim naprosto cokoliv. Je skvělý je poznat ve vězeňském prostředí a pak koukat na odbočky, které prozradí, jak se tam dostaly. Ani nemůžu vypsat oblíbené postavy protože to jsou fakt skoro všechny. Jen Jason Biggs se mi tam nehodí.

plakát

The Audition (2012) 

Je to hodně vtipně vyhrocená nadsázka konkurzu. A celé je to ještě lepší, když si něčím takovým projdete a uvědomíte si, že to zas až taková nadsázka není. Jinak úžasný výkon Celie Rowlson-Hall, ostatně tak jako vždycky.

plakát

Duál (2013) 

naprosto kouzelné !

plakát

Grindhouse: Auto zabiják (2007) 

Death Proof se stal mou naprostou srdcovkou na kterou nedám dopustit právě díky drobným detailům. Miluju ty dlouhé dialogy o blbcích, kteří mají místo pistole nůž, miluju nohu plácající se o silnici, která se mi vybaví vždy, když vidím někoho vystrkovat ruce za jízdy z auta. Miluju Zoe Bell, šmudlinku z Kill Billa a rozhodně miluju Davea Dee a Dozyho a taky Beakyho i Micka a Tiche. Všechny postavy mají svou naprosto nezapomenutelnou osobnost a úžasné vizuální stránce filmu dodávají to kouzlo, které si mě navždy omotalo a vtáhlo do Quentinova světa.

plakát

Herkules (1997) 

"Bůh to dal, Herk to rozehrál !" Nikdy nezapomenu na scénu, kdy sudičky stříhají Herkulovu nit života, která se v poslední chvíli rozsvítí s prostřihy do "bazénu mrtvých".Nevadí mi tady jediná věc, neštve mě jediná postava, všichni jsou úžasní, jak Meg, Hádes, tak i třeba Pegas. Vtipné, krásné, kouzelné. Je hezké jak se animované filmy snaží dětem nastavit ty správné hodnoty. Sny rozhodně nejsou pro mlíčňáky.

plakát

Spalovač mrtvol (1968) 

Genialní. Skvělé promluvy Hrušinského, stejně jako Hrušinský sám. Neobvyklý, naprosto bravurní střih. Byla jsem naprosto unešena detailními záběry a kamerou. Příjemné uvolnění atmosféry v podobě Vladimíra Menšíka.

plakát

Iluzionista (2010) 

Iluzionista naprosto bere veškeré iluze. Deprese, deprese, deprese, kterou ani opilí Skoti s nahym zadkem nezachrání .

plakát

Princezna a žabák (2009) 

Naprosto kouzelné ! Pohádka, která boří všechny klasické rysy pohádek. Princezna – mulatka, polibek žáby mění v žábu, woodoo, jazzový krokodýl. Mohu se tady pouze rozplývat nadšením. Oceňuji, že konečně nějaká princezna má vyšší cíle než dostat se na trůn se svým princem – nadšení Tiany pro svojí vlastní kavárnu – nadšení všech – sny všech. Hrozně jsem se vztekala když umřel světlušák, protože v pohádkách světlušáci umírat nesměj ! Každopádě náladu mi spravila nejkouzelnější scéna z koce filmu kdy se světlušák zjevuje v podobě hvězdy vedle jeho životní lásky Polárky.