Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (26)

plakát

Předčítač (2008) 

Nejlepší film Kate Winslet a zasloužený Oscar

plakát

Nula (2010) 

Jeden z nejlepších krátkometrážáků co jsem kdy viděla. Nemám ráda happyendy, ale tady mi ani nevadil. Předvídatelný děj mi nevadil taky, prostě to mělo myšlenku, animace je originální a dobře provedená, dojemnost přiměřená - prostě super.

plakát

Geriho hra (1997) 

Pixar nezklamal. Udělat ze čtyř minut Oscara je umění. Dokonalost!

plakát

Oggy a škodíci (1998) (seriál) 

Tohle mě donutilo ráno vstávat dřív. A věřte, že za 13 let ve škole se to ničemu nepodařilo. Skvělý humor, občas dost brutální. Každý to tu srovnává s T&J, jasně, hlavní pointa je stejná, ale tohle je přeci jen originálně vymyšlené a u T&J jsem se tak nepobavila (i když by pro mě souboj s Oggym v hodnocení vyhrál).

plakát

Takešiho hrad (1986) (pořad) 

Jako malá jsem to sledovala na DSF pravidelně a dá se říct, že jsem na tom vyrostla. A možná to i bez těch českých komentářů bylo lepší. Sledovat ty natěšené japonky v šusťákovkách s zdviženými rukami v pěst, s usměvem od ucha k uchu připravené ke koupeli v bahně dovezeného z farmy až z jižního Japonska - mě to prostě baví) takže? Sayonara (さようなら)

plakát

Gilmorova děvčata (2000) (seriál) 

Fajn, tak jsem na něm vyrostla a můj názor bude zaujatý. Ale co. Seriál nezkažený realitou, se skvělým obsazením a plný humoru a sarkasmu, který jako velký kritik dokážu ocenit. Jsou ale i postavy, co mi tam neseděly. Ale co - life is short, talk fast.

plakát

Moulin Rouge (2001) 

Nejlepší muzkál a perfektní výběr ústřední dvojice. Nezapomenutelný Ewanův hlas a poslední scéna na Come What May. Na to, že nejsem ten typ, co se dívá na filmy několikrát - tohle jsem neviděla poprvé ani naposledy.

plakát

Last Night (2010) 

Tohle nejspíš ocení více ti, kterým to připomínalo aspoň částečnou autobiografii. Ano, asi to tak má být...

plakát

Kapitán Mike křižuje Ameriku (2007) 

Ta snaha rozhodně marná nebyla a nebýt jeho řečnických schopností jak manipulovat s publikem, asi by ty procenta nakonec byly jednoznačnější. Každopádně jako dokument mě to dost zaujalo, pár věcí tam být nemuselo, dost věcí mí tam chybělo. Každopádně nebudu hodnotit jeho idey, na to si každý musí udělat názor sám...