Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (95)

plakát

Knoflíkáři (1997) 

Fucking weather. Proč se netočí více takových českých filmů. Natočit to amíci, tak je to kultovní film. Paráda, paráda, paráda a herecký koncert většiny aktérů.

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Paráda. Dospělé fantasy mi chybělo. Víc děje, míň koz a přidám pátou hvězdičku. Ještě jsem nečetl předlohu, což pokládám za velkou chybu, kterou v nejbližší době napravím. /edit: Hvězdička přidána, knihy čtu :) /edit 2: Hvězdička odebrána za poslední sérii.

plakát

Tmavomodrý svět (2001) 

Nesrovnávejte pořád tento film s Pearl Harborem. Toto je film o českých letcích RAF a jsem rád, že jim někdo vzdal poctu, když náš šupáckej stát je akorát uměl zavírat a vraždit. Díky pane Svěráku!

plakát

Muži, kteří nenávidí ženy (2009) 

Když čtu nejprve knihu a pak vidím film, mívám většinou problém a tady ho mám. Zatímco kniha je celistvá, film mi přijde jako vyzobnutí hlavní linie děje. Žádný čas není věnován charakteristice postav. Kdybych nečetl předlohu, nevěděl bych, co jsou ti lidé zač. I přes svoji délku jsem pořád čekal na ten zážitek, který jsem měl při čtení a ten se nedostavil. Film byl málo temný a málo tajemný. Uvidíme, jestli si Fincher povede v remaku lépe, ale tohle je předloha spíš pro seriál (mini sérii) než pro celovečerní film.

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

Tonight's The Night! Jeden z mála seriálů, kde každá série má něco do sebe a kvalita neklesá, dokonce bych řekl, že stoupá. Jinak si nekažte dojem s dabingem, je fakt otřesný, nehodí se vůbec k postavám. Prostě na COOL mají asi 20 lidí, kteří dabují všechno, co jim přijde pod ruku. A Rašilov opravdu není se svým veselým hlasem vhodný k Dexterovi.

plakát

Záskok (1997) (divadelní záznam) 

5* je málo. Nejlepší hra Cimrmanů a přitom je to jedna z "novějších". Co slovo, to perla.

plakát

Aeon Flux (2005) 

Pohodový film, žádný zázrak, ale také žádný propadák.

plakát

Ecce homo Homolka (1969) 

Takhle padal tatínek...Néé takhle padal tatínek.