Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Akční
  • Animovaný

Obsahy (4)

The Sex Education Show

The Sex Education Show (2008)

Velice otevřená show o sexu a přidružených tématech, kterou produkuje britský Channel 4. Moderátorka Anna Richardson za pomoci několika expertů podniká výpravy do terénu, zejména do škol, a odpovídá na otázky, na které se vám nechce přímo zeptat. Ukazuje se, že ve Velké Británii jsou znalosti a představy průměrného člověka (teenagera, rodiče) často dost chabé.

Just Buried

Just Buried (2007)

Mladý Oliver (Jay Baruchel) neočekávaně zdědí málo prosperující pohřební službu v malém městečku. Seznámí se s krásnou Robertou (Rose Byrne), která s velkým nadšením v ústavu pracuje. Začnou se však dít události, které nikdo nečekal a jejichž řetěz se zdá být mimo kontrolu hlavních hrdinů. Až na konci do sebe všechno zapadne.

Mister Eleven

Mister Eleven (2009) (seriál)

Michelle Ryan hraje dívku posedlou čísly a statistikami. Věří tomu, že perfektního muže najde pouze v případě, že budou splněny jisté průměrné parametry. A jedním z průměrných čísel je i to, že manžel musí být jejím jedenáctým sexuálním partnerem (zajímavý statistický údaj z Velké Británie). Na své dokonale připravené svatbě se však nečekaně dozví informaci, která s jejím světem pořádně zatřese...

Tajemství farmy Clonus

Tajemství farmy Clonus (1979)

Konspirační sci-fi přichází se zajímavou myšlenkou: v tajném zařízení na odlehlém místě jsou vychováváni lidé, kterým je zatajováno mnoho skutečností o současném světě. Amerika je pro ně vybájeným místem, kam se každý z nich dostane, až „bude připraven". Ale pár chovanců chce zjistit víc a nevěří oficiálnímu vysvětlování. Proč žijí na izolovaném místě? Co je ta plechová věc, kterou našli v řece?
Film je téměř přesným ideovým předchůdcem novodobého THE ISLAND z roku 2005.

Reklama