Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (9)

plakát

Farma (2011) (pořad) 

JohnnyB. - vyborny komentar.... zdielam tvoj nazor.

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 1 (2010) 

Pre mna osobne je tento film (rovnako ako vsetky potter filmy) celkom prijemnou vizualizaciou knihy - ale na knihu to proste nemaa:)) ti co necitali knihy, neviem neviem ci pochopia suvislosti..... a hlavne, je to iba PRVA CAST.....

plakát

Kuky se vrací (2010) 

Tri hviezdičky za kreativitu a originalitu najmä čo sa týka bábok, tie boli skvelé...ale celkový dojem nuda. Bolo to milé, miestami..........ale to je asi tak všetko.

plakát

Zakázaná zóna (2010) 

Mozem sa hrozne snazit najst v tom nieco uzastne...aj preto, lebo mam vztah k filmom, ktore su alternativne, alebo niecim ine, ale pri tomto sa jednoducho clovek iba HROZNE nudi. Lebo sa tam fakt nic nedeje.

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Veľmi vtipný seriál....mám ho rada, bohužial piata séria je fakt o ničom, možno aj štvrtá...aj keď som im držala palce. Nemožem si pomôcť, mením hodnotenie, jedna hviezda musí ísť preč..............

plakát

Moje super úžasné šestnáctiny (2005) (seriál) 

No sialene, ked toto sledujem nevychadzam z udivu z tej povrchnosti, tuposti a panovacnosti... Ale tak treba to brat s humorom, preto trocha nechapem toto vseobecne poburenie..

plakát

Mučedníci (2008) 

Mozno je to perfektne natocene, s vybornou hudbou a pod., u mna ale naplno prevazili moje absolutne znechutene pocity. Ta technicka stranka ma v druhej polovici filmu uz vobec nezaujimala, zelala som si len skory koniec. Nikdy viac.

plakát

Noc na Zemi (1991) 

Výborné. Mne osobne najviac sadol New York, Paríž a Helsinky (fínština je skvelý jazyk :))