Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (7)

Dexter

Dexter (2006)

Neznám lepší seriál! I samotné série jsou čím dál tím lepší, nemluvě o gradaci napětí v průběhu jednotlivých sérií. Je tam tolik nečekaných momentů a zvratů, které přitom nepůsobí nevěrohodně nebo nepřirozeně, že snad každý si musí zamilovat styl, jakým je Dexter vystavěn. Nic se vám nedostane pod kůži tolik, jako věta "Tonight is the night"...

Futurama

Futurama (1999)

Futurama is brought to you by Thomson's Teeth. The only teeth strong enough to eat other teeth:)

Ztraceni

Ztraceni (2004)

Pět hvězd za první, čtvrtou a pátou sérii. Mám slabost pro způsob, jakým je seriál vystavěn (skoky v čase), a taky trochu pro Sawyera. Nemůžu si pomoct:)) Jenom škoda, že je tam tolik záhad, které se nedají vysvětlit. Že se ostrov přesouvá a velí mu neviditelný Jacob bych ještě pochopila. Ale že na tropickém ostrově žijí lední medvědi, kouř co zabíjí lidi a že Lock vstane z mrtvých je už trochu moc:)

Scrubs: Doktůrci

Scrubs: Doktůrci (2001)

V každém dílu je prostor pro humor i pro citové okamžiky (o ty se stará hlavně JD svými vnitřními monology a komentáři) a oba tyto prvky jsou perfektně nakombinovány a vyváženy. Musím říct, že mě baví hlavně údržbář a Elliot, kterou mám ráda od dílu k dílu čím dál tím víc (i když mi trvalo dost dlouho si na ni zvyknout). Přestože bych měla pár výhrad (jako například několik "přehnaně amerických veselých hudebních scén"), přiznávám, že se mi tenhle seriál dostal pod kůži. Moje oblíbené epizody: My monster, My Point Of No Return, My Lunch, My Choosiest Choice of All. Moje oblíbené písničky: Dreaming of You, Hey Julie, How to Save a Life, Men at Work, Tell Her This, Light and Day, Take On Me, Africa, I Want to Know, Cats in the Cradle, If You Were Here, Isn't She Lovely... "Cause even if it breaks your heart to be ‘just friends’, if you really care about someone, you’ll take the hit.“... “The easiest way to lose something is to want it too badly.”... “Sometimes in life when you get what you want, you end up missing what you left behind.”... “I guess it comes down to how we want to be seen by other people. Some people want to be seen as the rebel. Some people just want to be seen, period. Some people have limits on how far they’ll go to protect their image. For me, it was when I stopped worrying about how other people saw me that I finally started to look better.”... “Look, Elliot. Every year we bounce around this thing and I never had the courage to stand up and tell you how I feel. I’m crazy about you. And I want you to know if I had the choice of hanging out with anyone in the entire world or sitting at home with you eating pizza watching a crappy TV show, I’d choose you every time.”