Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (7)

Avengers

Avengers (2012)

Nejlepší film od Marvelu a rozhodně můj nejoblíbenější film! Těšil jsem se na Avengers hned od uvedení filmu a to čekání bylo kulervoucí. Všechny mé peníze padly za lístky do kina, ale byly to nejlépe utracené peníze vůbec. Výborné dialogy, skvělá akce, suprová komiksovka. Pobavilo, nenudilo, nadchlo (více, mnohem více než to). Pane Whedone, klobouk dolů, palce nahoru(všechny)! P.S.: Mark Ruffalo jako Bruce Banner je super. P.P.S.: Scarlett je nádherná, ale to asi už všichni víte.

Temný rytíř povstal

Temný rytíř povstal (2012)

Christopher Nolan zvládl udělat epickou trilogii o Temném Rytíři? Samozřejmě že ANO! Christian opět jako můj nejoblíbený Batman! Tom Hardy jako Bane - v každé scéně, ve které se objevil (a teď vážně, ale vážně nekecám) mi z něho běhal mráz po zádech..Brrrrr. A ještě se přiznám, že jsem si myslel že to s Banem špatně dopadne, protože jsem byl zblbnutý Banem z filmu "Batman a Robin" - bože, co tam z něho udělali za zrůdu.. Catwoman? Chrisi, Chrisi, ty vážně moc dobře víš koho vybírat! Pořád nemohu zapomenout na úžasnou Michelle Pfeiffer, ale Anne jako Catwoman byla super! 3 hodiny? Jak to všechno tak rychle a správně klapalo, tak ty 3 hodiny, byly hodně krátké 3 hodiny - je to vůbec možné? Hans Zimmer opět válel s úžasnou hudbou - zklame on vůbec někdy? Já doufám že nikdy! A nesmím zapomenout na Josepha Gordona-Levitta který se mi z vedlejších rolí líbil nejvíce! (dokonce i více než Gary Oldman). Tleskám tak hodně že mi snad i ruce upadnou!

Toy Story 3: Příběh hraček

Toy Story 3: Příběh hraček (2010)

Nádherné, okouzlující a hlavně vtipné! Parádní trilogie Pixarovského Toy Story! Je to můj nejoblíbenějším animovaný film, který bude vždy můj nejoblíbenější a to do nekonečna a ještě dál!

Skyfall

Skyfall (2012)

Kdybych měl 50. narozeniny jako James Bond, byl bych jako v 007mém nebi! Adele mu zazpívala, Q ho vyzbrojil a Moneypenny ho postřelila.. krásné narozeniny! P.S.: Doufám, že ten bordel co zbyl z toho Astona na konci nebyl opravdový... Shlédnuto 26.10. 2012 času 0:07 hodin v brněnské Olympii v Cinema City!

Rivalové

Rivalové (2013)

U sledování filmu Rush jsem nepřestával myslet nad jednou věcí, začalo to už u Senny, bylo to něco co mě nutilo si říkat: "Škoda, že jsem ty závody nezažil, protože bych si to užil ještě 100x víc". Jinak k filmu Rush nemám slov, nevím jestli je to výbornou režií Rona Howarda, skvělou hudbou Hanse Zimmera, nebo úžasným hereckým výkonem Daniela Brühla a taky Chrise Hemswortha - jsou tu oba dva skvělí, ale nejlépe se vyjádřím tak, když řeknu: "Daniel Brühl nehraje Nikiho Laudu, on ním je."