Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (70)

plakát

Expendables: Postradatelní 3 (2014) 

Minulé díly zdobily vtipné hlášky. Nyní tomu chyběla uvolněná atmosféra. Akce je průměrná a nijak extra nezaujme. Tento díl je prostě průměrný, čemuž odpovídá i hodnocení, které film má. Celý film zachránil Mel Gibson, který předčil úplně všechny. Šel z něho strach a nebezpečnost. Wesley Snipes byla dost nezajímavý. Banderas je takový šašek, který ale trošku pobaví. Ford se mi tam nehodil.

plakát

VALL-I (2008) 

Romantický slaďák v kresleném provedení. Lidské emoce zde mají roboti a lidé naopak jsou pouze stádo ovcí. Ekologická podzápletka tomu dodala další rozměr. Paráda.

plakát

Gravitace (2013) 

Ve filmu nejsou téměř žádní herci. Je to one man show a příběh je taky poměrně tuctový. Vše to dohání geniální kamera, zvukové a grafické efekty. Proto doporučují jít na film do kina nebo si ho shlédnout v HD kvalitě.

plakát

Lásky čas (2013) 

Krásný romantický film se špetkou komedie. Je tam i trocha scifi, ale rozhodně bych ho do toho žánru neřadil. Škoda, že nebyl tak o půl hodiny kratší a hlavní hrdina mohl být trochu charismatičtější.

plakát

Má mě rád, nemá mě rád (2010) 

Mít ve filmu oba hlavní hrdiny děti a ještě v romantickém dramatu chce mít opravdu odvahu. Režísér to zvládl bravůrně a když je příběh bez jakéhokoliv společenského nebo významového přesahu, tak vše vypadá krásně nenuceně a přirozeně.

plakát

Sherlock Holmes: Hra stínů (2011) 

Oproti prvnímu dílu tam chybí sofistikovanější příběh, ale stále je to skvěle natočený Sherlock.

plakát

Bratři (2009) 

Drama s klasickou americkou tématikou. Voják jde do války a vrátí se psychicky na dně. Trochu předvídatelné schéma, ale výkony herců to vynahrazují.

plakát

Walk the Line (2005) 

Ve filmu vidíme transformaci Cashe z neznámého zpěváka až po celebritu. Režisér to ovšem trochu přehnal a ukázal nám pouze záběry, kdy byl J.C. velmi psychicky labilní, takže to vypadá, jako kdyby žil celé ty léty jako troska. Jinak je to velmi dobrý film.

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Film prý podle skutečných událostí, ale mám o tom trochu pochyby. Scénáristi to zřejmě pořádně přibarvili. Po stránce filmařské je dokonalý horor. Skvělé zvukové efekty, napětí a i když se tam opakují scény, které jsme už v hororech viděli, tak jsou tak dobře natočené, že působí dobře.