Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Fantasy

Recenze (8)

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 1. část (2011) 

Rozhodně bych neřekla, že je Rozbřesk nějakým hodnotným filmem, ale házet ho do pytle s ostatními odpady? To je dost nefér. Musím říct, že některé momenty byly poměrně zajímavé. Jak už tu bylo řečeno, je to, i dle mého, nejlepší díl série, ne tak špatný, jak se ho dnešní trend snaží ukázat.

plakát

Vyměřený čas (2011) 

Má to švih a šmrnc, má to spád, má to nápad, ale to bude asi tak všechno. A to to vypadalo tak nadějně..

plakát

Charlie Bartlett (2007) 

Charlie Bartlett je filmem, který neurazí ani nenadchne, řečeno spíš v dobrém slova smyslu. Objeví se za hodinu a půl pár dobrých vtípků, ale... chybí tomu TO NĚCO. To bez čeho je to jen pěkný film ze kterého si však pamatujete pouze pár scén a jinak máte jen povědomí o čem to tak zhruba bylo, nebo mohlo být.

plakát

Mortal Kombat - Boj na život a na smrt (1995) 

Ono, nemá to příběh plný pořádných dějových zvratů, vysoce morálních dialogů ani žádnou zvráceně geniální myšlenku na konec, ale za to je to naprostý nářez:) Rozhodně pracuje i nostalgie, ale vždy když tento film vidím, tak mám pocit, že dokážu všechno na světě! A navíc....víc cool titulní píseň si nevybavím...

plakát

500 dní se Summer (2009) 

"Roses are red, violets are blue....fuck you whore!"... Romantická komedie. Něco co už podle žánru polovina lidí odsoudí a víte vy co? Je to škoda! Má to spád, má to vtip. Je to originální a vůbec, prostě se mi to líbí!!

plakát

Americký zločin (2007) 

Ještě půl hodiny po tom, co skončily závěrečné titulky mi bylo špatně od žaludku, ovšem ne kvůli tomu, že by film obsahoval tolik scén, které by způsobovaly to, že byste nejraději ihned navštívili toalety a vyzvraceli vše i to, co ještě nebylo pozřeno. Bylo mi nevolno z pošahané a mentálně narušené Gertrudy (kterou jsem postupem času začala nenávidět čím dál tím víc až do úplné krajnosti), z jejích neméně pošahaných dětí a také ze sousedů, kteří se nechaly davovým šílenstvím strhnout k nechutným odpornostem páchaných bez mrknutí oka na Sylvii. Ellen Page jako herečku jsem měla vždy v oblibě a tenhle film mi ukázal, že vím proč. Tento film mi totiž nabídl něco, čemu se dá říkat zážitek (a to už v dnešní době něco znamená), ale dlouho se budu odhodlávat k tomu, podívat se na něj znovu..

plakát

Máj (2008) 

Tenhle film jsem asi vážně radši neměla vidět.. Chtělo se mi plakat, smát, skákat z okna, spáchat sebevraždu...to vše jen při pohledu na rádoby strašidelné duchy, co poletovali kolem "děsivého" Viléma, který na mě působil sice jako opravdový fešák, ale "strašlivý lesů pán"? Prosím! to snad nikdo nemohl myslet vážně... Mohu jen doufat, že se tvůrci snažili o romantický zjev, ale i tak bych spíš místo rychlého útěku zvažovala spíš diskuzi o pleťové kosmetice...Dále musím uznat, že sic měla Jarmila opravdu pěkná nadra, stačilo by vidět je jen jednou a ne celou hodinu deset minut s přestávkami na Vilémův krásný obličej, nebo pro změnu ňadra někoho jiného... Na obranu musím říct, že ale tak 3-5 záběrů mě opravdu zaujalo a Jan Tříska byl moc dobrý...