Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Pohádka
  • Krimi
  • Krátkometrážní

Recenze (5)

plakát

Kráva (1993) 

Zajímavý film, melancholický Adam a jeho trampoty. Místy se nachází hluchá místa, která by se dala vyplnit. Příjemné přiblížení doby nedávné.

plakát

Hřbitov pro cizince (1991) (TV film) 

Precizní film v těžké době. Ukazuje na typické znaky českého národa. Bohužel i v dnešní době se můžeme setkat s takovými lidmi, typickými prospěchářskými.

plakát

Co v detektivce nebylo (2013) (TV film) odpad!

Dialogy a dialogy. S očekáváním jsem chtěl shlédnout tuto krimi-komedii. Bohužel nastalo velké zklamání v podobě 85 minut velké nudy. Ano I. Chýlková byla precizní.

plakát

Dobrá čtvrť (2005) (seriál) 

Vcelku zajímavý seriál s jistým spádem, přesněji a vydatnější byla první série, která byla o školním prostředí. Možná nemoderně (oproti Gympl s ručeným omezeným) ale s dokonalou příběhovou linkou. Samotný seriál má spád a energii. Dle mého názoru někde mírně zaostává kamera a časté opakující se nudnější záběry.

plakát

Sanitka 2 (2013) (seriál) 

Sanitka 2 se zdá býti nepovedeným pokračováním. Vidíme opakující zápletky avšak s novými hrdiny. Děj je víceméně nudný a zdlouhavý. Vidno je jediné, že se seriál natáčel za pomocí techniky 21. století, která nám nabízí zcela nové a neokoukané záběry, bohužel ani tyto záběry nestačí. Místo jakési reinkarnace starých seriálů, bych do budoucna uvítal spíše nové seriály s novým dějem. Jsem velmi zklamán hereckým výkonem pana Hanzlíka, který je absolutně umělý a nedůvěryhodný, možná ztratil svůj mladičký nadhled, škoda.