Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Sci-Fi

Oblíbení herci (10)

Jude Law

Nedá se říct, že je pro mě z herců úplně jednička, pořád se to v mém žebříčku nějak posouvá. Ale pravda je, že tenhle Brit (mám obecně nějak raději britské herce) mě snad ještě žádným filmem nezklamal. Nejlepší role podle mě- Návrat do Cold Mountain, Na dotek, Zlatíčko, Svět zítřka.

Christian Bale

Christiana Balea jsem si jednoznačně zamilovala v Dokonalém triku. A samozřejmě ho mám ráda jako Batmana a snad ještě více nemaskovaného jako Mr Weyna! Vždyť je tak neskutečně bohatý a k tomu tak charismatický, to je prostě neodolatelná kombinace. :) Spolupráce s Nolanem mu prostě sedí. Jen se stydím, že jsem ještě neviděla žádný jeho  "nenolanovský film".

Ewan McGregor

Moje "teenagerovská" jednička. Zbožňovala jsem hlavně jeho naivního Christiana z Moulin Rouge. Dále mám ráda jeho role ve Velké rybě, v Kašlu na lásku, v Hvězdných válkách a samozřejmě v Trainspottingu.

Edward Norton

Můj nejoblíbenější americký herec. Je to borec- perfektní herec i režisér, proč nenatočil nějaký další film? Vždyť Keeping the Faith je- minimálně v rámci svého žánru- vynikající film!

Ryan Gosling

Poprvé jsem ho viděla v Drive. Líbil se mi tam o to víc, že moc nemluvil. Bude to znít hloupě, ale- strašně se mi líbí, jak vypadá, ale nelíbí se mi jeho hlas, nesedí mi k němu. :) Nevím proč. Ale body mu to určitě neubírá, sleduji ho bedlivě. ;) Strašně se mi líbil jeho podivínský Lars a samozřejmě i jeho sexy hrdina v Crazy stupid love.

Ivan Trojan

Moje absolutní jednička v českých vodách. Zbožňuji jeho Béďu z Četnických humoresek! Uhranul mi v Karamazových a v Příbězích obyčejného šílenství. Také mám ráda vánoční pohádku Anděl Páně. Naopak- nemám prostě ráda jeho Václava!

Clive Owen

Oblíbené filmy- Na dotek, Gosford Park, Potomci lidí

Colin Firth

Určitě je ze všech nejsympatičtější. Jeho Králova řeč byla úchvatná. A miluji jeho roli v Lásce nebeské.

Michael Fassbender

Dostal mě svou rolí ve Fish Tank. Také v Hanebných Panchartech byl skvělý. Ale některé jeho poslední filmy mě moc nepřesvědčily. Trochu mě zklamala Jana Eyrová i Nebezpečná metoda a ve Studu- ačkoliv se s tou rolí asi vypořádal, jak nejlépe dovedl- mi taky nepřišel dvakrát zajímavý. No ale předpokládám, že toho ještě natočí spoustu ( a že kouknu na jeho jiné filmy), třeba mě zase něčím dostane.

Alan Rickman

Nevím proč, ale pořád se mi plete dohromady on a Gary Oldman. Tak jako, že jsou tu na stejné příčce oba. :) Mám ráda Rickmanova Snapea v Harry Potterovi (jedna z mála věcí, která se ve filmovém zpracování vyrovná knižní předloze).