Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Obsahy (7)

Sám

Sám (2010) (studentský film)

Minimalistický snímek o starém muži, kterého právě opustila jeho žena. Není schopen se s tím vyrovnat, zvolí tedy vlastní řešení situace.

TAG

TAG (2010) (studentský film)

Sprejerova jednorázová akce zaměřená na jeho podpis. Nic víc, nic míň. Film je obrazovým experimentem s využitím střihových technik Kurta Krena.

Rána z milosti

Rána z milosti (2009) (studentský film)

Neupraveně vyhlížející muž okolo třicítky moralizuje, stěžuje si, poukazuje na věci, které ho štvou. To vše v divadle. Jeho emotivní projev je směřován na imaginární publikum. Když se se vším svěří, rozhodne se být lepším člověkem a nějakým způsobem toto předsevzetí dokázat. Odchází do zákulisí pro objekt svého zadostiučinění. Vše má nečekanou pointu.

Perfect Circle - Annihilation, A

Perfect Circle - Annihilation, A (2009) (studentský film)

Děj videoklipu je situován do zaprášené, špinavé, vlhké, odporně vyhlížející kobky, ve které se probudí zajatý mladý vojín. Uvědomí si, kde se nachází, hlavou mu prolétnou válečné hrůzy, které zažil. Je mu zima, propadá zoufalství. Na zem kreslí symbol věci, po které nejvíce touží. Po dokreslení do kobky nečekaně vtrhne dozorce, odtáhne mladíka na chodbu a bez lítosti ho popraví.

Kovář Roman

Kovář Roman (2009) (studentský film)

Improvizační video, které reflektuje kovářskou práci.

Psychedelic selfportrait

Psychedelic selfportrait (2010) (studentský film)

Videoart především zaměřený na audio pracující s prolínáním impulzivních vizí, který odráží stav mysli.

Improvizace

Improvizace (2010) (studentský film)

Experimentální snímek kombinující techniku videokoláže a klasické animace, který silně pracuje se symbolismem a mnohovýznamovostí. Děj kriticky reaguje na tři věci, události s kterými je člověk každý den konfrontován prostřednictvím televize.

Reklama