Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (121)

plakát

Addamsova rodina (2019) 

Zneužití Addamsovy rodiny pro lacinou neomarxistickou agitku. Hnus. Když odhlédneme od tohoto faktu, je tam pár vtipů, ale celkově je to nuda.

plakát

Aladin (2019) 

Opravdu naprosto nechápu rodiče co dají synka na vezíra a ještě mu dají jméno Jafar. Je přece jasné, jak to musí dopadnout...

plakát

Bláznovo zlato (2008) 

Často se mi u televize stává, že druhá reklama mě otráví natolik, že odejdu a nedokoukám. Tentokrát jsem druhou reklamu přežil - a odešel chvíli na to, když mi došlo, že z tohohle mraku asi opravdu pršet nebude. Hrozně zdlouhavé a bez života.

plakát

Byt (1960) 

No nevím. Čekal jsem komedii a to byla asi ta chyba. Pravda, to cezení špaget... Ale spíš to na mě působilo jako červená knihovna, s velmi nepravděpodobnou zápletkou.

plakát

Captain America: Občanská válka (2016) odpad!

První třetinu jsem se jen nudil, druhou jsem se ptal, proč se všichni chovají jako malé děti, a třetí jsem si přál, aby se už konečně pomlátili a byl pokoj.

plakát

Čarovný les (2014) 

Nápad není vůbec špatný, les ve kterém se odehrává několik pohádek současně a jsou vzájemně provázané, to mi přišlo příjemně ulítlé. Nicméně čekal jsem, že to bude spíš komedie, a ony tam posléze začaly převažovat jakési psychomorality, ne a ne to skončit, a navíc vždycky když už čekáte, že se konečně něco stane, začne nějaká postava zpívat. Odešel jsem asi čtyři minuty před koncem, protože už mě to opravdu nebavilo. Takže vlastně nevím, jak to skončilo, a je mi to jedno.

plakát

Černá labuť (2010) odpad!

Ta holka byla mešuge na začátku, a mešuge zůstala až do konce. Zbytek jsou perverznosti. O čem to vlastně bylo?

plakát

Černočerná tma (2000) 

Není mi jasné, čím se ty potvory živily, když bylo světlo. Asi burákama. Každopádně, je to stokrát lepší než Elysium, které jsem viděl včera.

plakát

Čtyři svatby a jeden pohřeb (1994) 

Já nevím, ale tenhleten film jsem nějak nikdy nepochopil. Nebo spíš nepochopil, proč je tak kultovní.

plakát

Deadpool (2016) 

Skvělé! Konečně se podařilo osekat základní schéma až na samotnou dřeň a vytvořit prakticky nulovou zápletku!