Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (7)

plakát

Milionová bankovka (1954) 

Miliónová bankovka (1953) s původním dabingem ČST Praha 1967, Spal, Kopecký, Kačírková...... výborná předloha, díky Marku Twaine !

plakát

Filutové (1959) 

Výborná je především role daňového inspektora v podaní Alda Fabrizi. Komedie průměrná, ale příjemná.

plakát

Donggam (2000) 

Milý romantický film se sci-fi zápletkou, kdy je mimo hlavní děj zajímavé sledovat i nastavený časový rozdíl 21 let a způsob, jak se s tím režisér vypořádal. Napadlo mě, mimo jiné, srovnání s realitou školského prostředí u nás před 21 lety. Každopádně shlédnutí filmu přinese pro diváka závěrem procítěný až smutný prožitek, ve kterém se i skrývá naděje pro budoucnost.

plakát

Vánoční výlet paní Santa Clausové (1996) (TV film) 

Pohodový vánoční televizní film. Vcelku do poloviny pěkně našlápnutý, na televizní film výborné kulisy, ale ke konci nedotažený. Na můj vkus až příliš zbrklý konec. Škoda, konec mohl být lépe dopracovaný, takto pouze **.

plakát

Grandhotel (2006) 

Teprve na druhý pokus mě film docela zaujal a naladil. Příběh vcelku jednoduchý, ale herecké obsazení a hudba je fajn. Sympatický počin.

plakát

Zázrak v New Yorku (1947) 

Miracle on 34th Street, velice milý film s vánoční náladou, který Vás může jen naladit a pobavit. Příjemná černobilá klasika z roku 1947 s duchem kouzelných vánoc.

plakát

Paní Miniverová (1942) 

Velmi působivý a dojemný příběh. Na svoji dobu vzniku roku 1942 dobře zachycené drama rodiny, kdy Anglie byla sužována leteckou válkou. Zajímavý pohled na "obyčejný" život anglické rodiny té doby, kde sounáležitost rodiny a láska si podává ruce se smutkem a dopadem války.